1 Aralık reyting sonuçları açıklandı! Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef reyting sıralaması

image_656b0167ae377_N3C8K8
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1 Aralık Cuma akşamı yayınlanan diziler arasında büyük bir rekabet yaşandı. İzleyiciler, reyting sonuçlarını merakla bekledi. Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar ve MasterChef All Star yarışması büyük ilgi gördü. Peki, bu yapımlar arasında birinci olan hangisi oldu?

1 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI

1 Aralık Cuma gününün reyting sonuçları açıklandı. Total’de birinci sırada Star TV’de yayınlanan “Yalı Çapkını” yer aldı. İkinci sırada ise Show TV’de gösterilen “Kızılcık Şerbeti” dizisi bulunuyor. Atv’de yayınlanan “Esra Erol’da” ise üçüncü sırada yer aldı.

AB’de ise birinci sırayı “Kızılcık Şerbeti” dizisi alırken, ikinci sırada “Yalı Çapkını” yer aldı. Üçüncü sırada ise “Ateş Kuşları” dizisinin özeti yer aldı.

GEÇEN HAFTANIN (24 KASIM) REYTİNG SONUÇLARI

Geçtiğimiz hafta yayınlanan programların reyting sonuçları da açıklandı. Total’de birinci sırada yine Star TV’de yayınlanan “Yalı Çapkını” dizisi yer alırken, ikinci sırada Show TV’de gösterilen “Kızılcık Şerbeti” bulunuyor. Üçüncü sırada ise Atv’de yayınlanan “Esra Erol’da” programı yer aldı.

AB’de ise birinci sıra yine “Kızılcık Şerbeti” dizisine aitken, ikinci sırada “Yalı Çapkını” yer aldı. Üçüncü sırada ise yine “Kızılcık Şerbeti” dizisinin özeti yer aldı.

Bu hafta da dizi severlerin heyecanla beklediği reyting sonuçları, izleyicilerin tercihlerini yansıtıyor.

Bu Yazıya Tepki Ver