11 maçını oynaması bekleniyor

2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Vitor Pereira: Türkiye’deki deneyimlerime dayanarak…

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Vitor Pereira, Brezilya takımlarından Corinthians’ı kadrosuna kattı. Portekizli teknik adam basın toplantısında Fenerbahçe’deki günlerini de anlattı. İşte Vitor Pereira’nın basın toplantısından öne çıkanlar…

Eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Brezilya’da düzenlediği basın toplantısında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. İşte sözler;

“Kariyerimin tamamı antrenman yöntemleri ve oyun modelleri tasarlamakla geçti. Ancak koç masterbetting olmak bundan çok daha fazlası.

“Daha fazla topa sahip olmamızı sağlayan bir oyun sistemi kuruyoruz. Antrenmanlarda daha çok çalışarak bunu geliştireceğiz. Hata yaptığımızda agresif olmamız ve çabuk geri dönmemiz gerekiyor. Takımı engellemek önemli.” Bir ileri bir geri koşmaya devam et.”

“Suudi Arabistan’da çalışırken uzun vadeli bir sözleşmem vardı ve ayrılmak istediğimde büyük tazminatlar ödemek zorunda kaldım. Ondan sonra hiç uzun vadeli sözleşme imzalamadım. Sezonun ne zaman olduğunu görmem gerekecek. Bitti ve nerede olduğumu bileceğim.

 

Bu Yazıya Tepki Ver