15 yaş küçük sevgilisiyle yatakta oğluna yakalanan anne, evlat katili oldu

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Brezilya’da 37 yaşındaki kadın, 22 yaşındaki sevgilisiyle yatakta oğluna yakalandı. Eve gelen genç uygunsuz bir şekilde yakaladığı annesi ve sevgilisine saldırdı. Anne, kendilerine saldıran oğlunu göğsünden bıçaklayarak öldürdü.

Brezilya’da 37 yaşındaki kadın Lucivania Lopes, ilişki yaşadığı 22 yaşındaki bir gençle kendi evinde yataktayken Lucivania’nın 21 yaşındaki oğlu Jose Carlos da Silva Junior aniden eve gelip annesini ve sevgilisini uygunsuz bir şekilde yakalayınca annesi ve sevgilisine saldırdı.

Anne kendilerine saldıran oğlunu göğsünden bıçaklayarak öldürdü.

Anne, Cuma günü sevgilisini eve davet ettiğini, eve gelip yatak odasında kendsini ve sevgilisini görünce oğlunun sevgilisine saldırdığını, araya girmeye çalışınca oğlunuub kendisine de saldırdığını, kendini korumak için bıçağı eline aldığını ve oğlunu kazayla ödlürdüğünü söyledi.

Polis, Lucivania ve sevgilisinin gün boyu alkol aldıklarını ve aşırı sarhoş olduklarını söyledi. Komluların haber vermesi üzerine gelen polis ekipleri, Jose’nin canlı cesedini buldu.

Anne gözaltına alınırken olaydan sorna evden kaçan sevgilisinin yakalnaması için çalışma başlatıldı. Hayatını kaybeden Joe, normalde büyük annesi ile yaşarken, annesini ziayeret etmek için annesinin evine geldi.

Bu Yazıya Tepki Ver