2 yıldır kayıp olan şahsın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edinilen bilgiye göre, ilçeye yan Tekmen Mahallesi’nde yaşamış Hürü Fakı, yaklaşık 2 yıl önce jandarmaya başvurarak, eşi Ali Fakı’nın (42) akşam yemeğinden daha sonra evden ayrıldığını ve bir daha geri dönmediğini belirterek kayıp müracaatında bulundu.

Şikayet üstüne harekete geçen İlçe Jandarma Komutanlığına ast ekipler, Ali Fakı’ya ait arabulucu, Çubukkoyağı Mahallesi Orkide Sitesi yakınlarında deniz kenarında terk edilmiş halde buldu. Oysa ekiplerin denizde ve karada yaptığı çalışmalarda kayıp Ali Fakı’nın izine rastlanamadı.

NAYLONA SARIP GÖMMÜŞLER

Ali Fakı’nın ailesi umudunu keserken, Bozyazı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olayın peşini bırakmadı. Yaptıkları çalışmada kayıp Ali Fakı’nın benzer mahallede oturan Okumuş B. ile husumetleri olduğunu belirleyen ekipler, teknik ve maddi takibin arkasında Aydın B.’yi cinayet şüphelisi olarak gözaltına aldı. Şüphelinin jandarmada verdiği birincil ifadesinde, husumetli olduğu Ali Fakı’yı evinin bahçesinde görür görmez ürkütmek amaçlı av tüfeği ile alev açtığını, oysa saçmaların başına isabet etmesi sonucu öldüğünü görür görmez babasına haber vererek cesedi bir naylona sarıp Ardıçlıtaş Yaylası’a gömdüklerini söylediği öğrenildi.

Zanlının ifadesinin peşinde babası Kerim B.’de gözaltına alınırken, kayıp Ali Fakı’nın cesedi ise gömüldüğü yerden çıkarılarak adli tıp kurumuna gönderildi. Baba-oğul, jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardındaki çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

(İHA)

Bu Yazıya Tepki Ver