3 Ütü Bağlanabilen Buhar Kazanları

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konfeksiyon sektöründe ütüleme işleminin yeri çok özeldir. Büyük bir özenle üretilen ürünler kusursuz bir şekilde ütülendikten sonra paketlerin içerisine alınır ve satışa hazır hale gelir. Yapılacak olan ütüleme işlemlerinin en küçük alanda ve en iyi tempoda yapılması gereklidir. Bunun için de 2’li 3’lü buhar kazanları arasından seçim yapılabilmektedir.

Bu ürünlerde tek bir Buhar kazanı 2 ya da 3 adet ütüye buhar sağlayabilir. Böylece ütüleme işlemini yapacak olan her çalışan için ayrı bir kazan satın alınmamış olacaktır. Ancak bu ürünleri her yerden bulma şansınız olmaz. albayrakutu.com sitesi günümüzde bu buhar kazanlarının satın alınabileceği adreslerin başında gelir. Siteye girdiğinizde onlarca farklı model arasından seçimlerinizi yapabilirsiniz.

24 Saat Aralıksız Çalışabilen Kazanlar

Konfeksiyon sektöründe genellikle vardiya sistemi tercih edilmektedir. Üretim noktalarında günün 24 saati üretim devam eder. Üretim devam ettiğinde ütüleme işleminin durması mümkün değildir. Bu doğrultuda 24 saat aralıksız olarak çalışabilen buhar kazanlarının kullanılması gerekli olur.

Siteye giriş yaptığınızda karşınıza çıkan ürünler 24 saat aralıksız olarak hizmet verebilen modellerdir. Bu özelliğe sahip olmayan ürünler site içerisinde kendine yer bulamaz. Basit bir kazan da alsanız gelişmiş bir yapıdaki Kendinden kazanlı paskala ve masaları arasından da seçim yapsanız bu durum değişmez. İşleriniz aksamadan rahatlıkla ütüleme işlemine devam edilebilecektir. Böylece üretim hızınız ve kazancınız istenen seviyelere çıkabilir.

Bu Yazıya Tepki Ver