3D Baskı Çalışmaları

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayal gücü ve dünyamızda yaşadığımız farklı obje ve nesneler vardır. Artık bu nesneler ve objeler bilgisayar ortamında tasarlanarak 3D yazıcılarla fiziki bir boyuta dönüşebiliyor. Son derece gerçekçi olan bu görseller elle tutulan bir objeye dönüşebiliyor. Bu tasarımları yaratmak için üç boyutlu yazıcılar ve tarayıcılar gerekiyor. Eğer bu tarz tasarımlar yapmak istiyorsanız üç boyutlu yazıcı veya tarayıcı satın alabilirsiniz. Yazıcı veya tarayıcı satın almak istemiyorsanız 3d baskı çalışmaları yapan firmalardan hizmet alabilirsiniz. Bu yöntemlerle hobilerinizi canlandırabilir veya animasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Maket ve prototip ortaya çıkarabilir, hoş dizaynlar oluşturabilirsiniz.

İstanbul’da 3D Baskı Çalışması Yapan Firma

3D baskı çalışması yaptırmak istiyor ve İstanbul’da bu tasarımı en kaliteli şekilde yapan firmayı arıyorsanız Fibilo Sitesi sizlere hizmet sunuyor. 3d baskı İstanbul alanında hizmet sunan firmaya modelinizi ileterek maketinizi hemen teslim alabilirsiniz. Özel materyaller kullanarak çalıştırdığı dijital yazıcısı ile en özel nesneleri ortaya çıkarabilirsiniz. Zihninizde canlandırdığınız sizin fikrinize yönelik olan materyali üç boyutlu yazıcıdan kolaylıkla alabilirsiniz.

3D Baskıdaki Kaliteli Gerçeklik

3 boyutlu yazıcı ve tarayıcıdan bilgisayara yüklediğiniz tasarımın prototipini hazırlayabilirsiniz. Firmaya ulaşarak en güzel ve dilediğiniz objeyi yazıcıdan çıkararak teslim alabilirsiniz. Fibilo sitesi baskı yaptırma hizmetlerinin yanı sıra 3d yazıcı ve tarayıcı satış hizmeti veriyor. Farklı özelliklere sahip olan yazıcı ve tarayıcıları firmadan satın alabilirsiniz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver