Aynı Heyecanı Yıllarca Yaşayın

Annelerin yaşamış olduğu hamilelik heyecanın son noktasında, yani doğum esnasında farklı bir duygu karmaşası yaşanır.

emineyildirim
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Annelerin yaşamış olduğu hamilelik heyecanın son noktasında, yani doğum esnasında farklı bir duygu karmaşası yaşanır. Aylar süren maraton en sonunda bitmek üzeredir. Yapılan hazırlıkların içerisinde son aşamada, bebeğin doğum anından itibaren çekilecek olan resimler gelir. Dünyaya merhaba dediği anda deklanşörlere vereceği pozlar yıllar sonra bile baktığınızda o güzel güne sizi geri götürecektir.

Şanlıurfa doğum fotoğrafçısı bugüne kadar birçok bebeğin aramıza katılmasına şahitlik etmiştir. Yapılacak olan bu çekimler öncesinde, anne ve baba ile hamilelik pozları ile hikâyeye başlanır. Doğum öncesi, bütün heyecan dolu bekleyişlerin fotoğraf karelerinden yansıtılması için Emine Yıldırım Fotoğraf sitesinden hiçbir detay atlanmayacak şekilde hizmet alabilirsiniz.

Bebekler İçin Fotoğraf Sakıncalımı dır?

Bebeklerin doğum öncesi ve doğum sonrası, hayatımızda yaşanılan en özel anlardan biridir. Bu zamanlarda anne ve babalar ile diğer aile bireylerin yaşamış olduğu heyecan gözlerinden okunur. Şanlıurfa bebek fotoğrafçısı saniye saniye bu heyecanı kayıt altına alır. Tercihiniz doğrultusunda sadece fotoğraf çekimleri değil video kayıt çekimleri de yapılır. Sizin için bir daha geri getirilemeyecek olan bu en güzel saatleri profesyonel bir şekilde hizmet alarak ölümsüzleştirebilirsiniz.

Yeni doğan fotoğraf çekimlerinde kullanılan tesisatlar tamamı ile zarar vermeyecek şekilde seçilir. Bebeğiniz dünyaya gelir gelmez, ona zarar verecek bir çekim ne kadar ölümsüz olsa da asla yapılmamalıdır. Flaş kullanmadan yaptığımız fotoğraf çekimlerinde birçok yenilikçi fikir ve tasarımlarla da hizmet vermekteyiz. Fiyatlar seçilecek olan konsept ve yapılacak olan çalışmanın içeriğine göre değişmektedir. Doğum yapacağınız hastane kuralları çerçevesinde yapılacak olan çekimler ile ilgili Emine Yıldırım Fotoğraf sitesinden tam kapsamlı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver