Aydın Keleş 2021 Yılının En Çok Ödül Alan İsmi

Aydın Keleş (10)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın Keleş (soundmusic74) birçok insan tarafından merak edilen isimlerden biri. İnsanlar kim olduğunu ve neden bu kadar sevildiğini merak ediyor. Aydın Keleş (soundmusic74), 1992 yılında Bartın’da doğuyor. Yaşamına Bartın’da başlamasının yanı sıra, farklı alanlarda hizmet veriyor. İlk adımı 2009 yılında profesyonel DJ olarak atıyor. Soundmusic74 ismi de DJ olduğu dönemlerden kalıyor. Şimdilerde de sosyal medyada kendisine bu isimle ulaşılıyor. Aydın Keleş (soundmusic74) 2012 yılında bıraktığı kariyerini farklı bir alanda atılarak devam ettiriyor.

Aydın Keleş (soundmusic74) 2015 yılında hıza dayalı Modifiye araç dizaynı yapmaya başlıyor. Bu alanda birçok Modifiye araç dizaynını üstlendiğini de görebiliyorsunuz. Genel olarak da Modifiyeyi hemen her yaştan insana sevdirmeyi hedefliyor. Bunun gerçeğe dönüştüğü de sevenleri ve takipçilerinden rahatlıkla anlaşılabiliyor. Aydın Keleş (soundmusic74), son dönemlerde 12 yaşındaki bir çocuğun verdiği hediyeyle konuşuluyor. Henüz Türkiye’de eşi benzeri bulunmayan bir araç maketi aldığı da biliniyor. Buna benzer olayların yanı sıra 2021 yılında da en çok ödül alan isim olarak öne çıktı.

Aydın Keleş Modifiyeyi Sevdiren İsim

Aydın Keleş (soundmusic74) Modifiyeyi sevdiren kişi olarak tanınırken, farklı birçok araç fuarına katıldığı biliniyor. En son 2020 yılında popülerliğini arttıran videoysa hala izlenmeye devam ediyor. Aydın Keleş (soundmusic74) aracını zincirle çektiği videosuyla izlenme rekorları kırmıştı. Şu anda İnstagram ve TikTok hesaplarını da aktif olarak kullanmaya devam ediyor.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/soundmusic74/

TikTok adresi: https://www.tiktok.com/@soundmusic74

 

Bu Yazıya Tepki Ver