Kelebek Mobilya’dan Sevgililer Günü’ne özel reklam filmi

1644492013_Kelebek_Mobilya_Yeni_Reklam_Filmi3
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kelebek Mobilya’nın Sevgililer Günü reklamında Nükhet Duru ‘Aşık Oluyorum Eyvah’ı söylüyor, Almeda ve Tolgahan Sayışman çifti birbirlerine yeniden aşık oluyor.

 

Türkiye’nin en sevilen mobilya markalarından Kelebek Mobilya, marka yüzü Nükhet Duru ve Cem Belevi ile yaptığı anlaşmaların ardından, 2022 yılından itibaren Almeda & Tolgahan Sayışman çiftiyle de  bir anlaşma imzaladı.

 

Birbiriyle olan aşklarıyla medyanın gündeminden düşmeyen çiftin ilk filmi Sevgililer Günü için hazırlandı.

 

Hikayesi Nükhet Duru’nun seslendirdiği ünlü şarkılardan “Aşık Oluyorum Eyvah” üzerine kurulan filmde  Almeda & Tolgahan Sayışman çiftinin Kelebek ile dekore edilmiş evlerindeki aşk, sevgi ve mutluluk dolu anlarına tanıklık ediliyor.

 

14 Şubat sabahı Almeda’nın gülümseyerek uyanışı ile başlayan reklam filminin hikâyesi Tolgahan’ın sürprizleriyle devam ediyor. Çift “Aşık Oluyorum Eyvah” şarkısını birbirlerine söyleyerek Nükhet Duru’ya eşlik ediyor ve filmin sonlarında da birbirlerine verdikleri kartta yazan “Evimde Tek Kalbimde Tek” mesajlarıyla bitiyor.

 

Kelebek Mobilya Sevgililer Günü için hazırladığı bu yeni reklam filmi ile tüm sevenlere “kendinizi tutmayın sevdiğinize her gün yeniden aşık olun” mesajını vererek kalplerdeki yerini güçlendirmeyi amaçlıyor.

 

 

 

Reklam Filmi linki:  https://www.youtube.com/watch?v=YoNeoYTV9VM

 

Kampanya Künyesi

 

Reklamveren: Kelebek Mobilya

Reklamveren Yetkilisi: Serkan Kaplan

Reklam Ajansı: Ultra

Yapım Şirketi: Hacıyatmaz

Yönetmen: Gizem Serhan

Görüntü Yönetmeni: Fırat Lita Sözbir

Müzik düzenleme: Uluğ Aydeniz

 

 

 

Kelebek Mobilya Hakkında: Türkiye’nin ilk panel mobilya ve mutfak üreticisi olan Kelebek, Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarındandır. Kitlesel ve küresel bir marka olma hedefiyle Düzce’de 55 bin metrekare kapalı olmak üzere toplam 186 bin metrekarelik bir alanda üretimine devam eden kuruluş, bugün ürünlerini yurt içinde 200’ün üzerinde mağazada tüketicilerin beğenisine sunmakta, yaklaşık 30 ülkeye gerçekleştirdiği standart ve özel Kelebek ürünleri ihracatı ve yurtdışında yer alan konsept mağazalarıyla uluslararası pazarda da faaliyet göstermektedir.

 

 

 

 

 

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver