A Milli Futbol Takımı, Almanya ve Galler Maçları için Hazırlıklarına Devam Ediyor

Screenshot_13
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

A Milli Futbol Takımı, Almanya ile özel maç ve Galler ile EURO 2024 Elemeleri için hazırlıklarını sürdürüyor.

A Milli Futbol Takımı, Almanya ve Galler ile oynayacağı maçlar için Riva’daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yoğun bir hazırlık sürecine devam ediyor. Milli takım, 18 Kasım Cumartesi günü Almanya ile özel bir maç yapacak ve 21 Kasım Salı günü de Cardiff’te 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri’nde Galler ile karşı karşıya gelecek.

Hazırlık çalışmaları kapsamında rodosbet gerçekleştirilen son antrenmanda, üst solunum enfeksiyonu geçiren takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu’nun yer almadığı gözlendi. İdman öncesinde teknik direktör Vincenzo Montella, oyuncularını saha ortasında toplayarak kısa bir konuşma yaptı.

Antrenman, koşu, ısınma ve pas çalışmasıyla başladı. İdmanın basına kapalı bölümünde ise Almanya karşılaşmasının taktik çalışmalarının yoğunlaştığı belirtildi. Bu önemli süreçte TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop ve TFF Başkan Vekili Mustafa Eröğüt de antrenmanı izlediler.

A Milli Takım, hazırlıklarını  rodosbet giriş yarın sabah yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Ay-yıldızlı ekip, yarın saat 16.00’da kalkacak uçakla Berlin’e hareket ederek Almanya ile özel maç için son hazırlıklarını sürdürecek. Futbolseverler, bu önemli karşılaşmaları heyecanla bekliyor.

Bu Yazıya Tepki Ver