Abdullah Avcı ‘Kazanmaya Devam Edeceğiz’ – Trabzonspor Teknik Direktörü Motive!

Screenshot_13
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Takımına Moral Verdi: ‘Özveriniz İçin Teşekkür Ediyorum, Kazanmaya Devam Edeceğiz!’

Trabzonspor’un başarılı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, takımına yaptığı açıklamada betkom kazanma isteklerini vurgulayarak oyuncularını motive etti. İşte detaylar:

Abdullah Avcı’dan Teşekkür ve Motivasyon

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, takımının Corendon Alanyaspor’u 1-0 mağlup ettiği mücadele sonrası oyuncularına moral verdi. Avcı, galibiyet sonrası soyunma odasında yaptığı konuşmada özellikle takım savunmasına vurgu yaparak, “Kısa sürede takım savunmasıyla ilgili yaptığımız betkom giriş çalışmayı bence iyi uyguladık. Kazanmaya devam edeceğiz ve iyi bir takımız. Sadece hep beraber hareket etmek kalıyor. Özverinizden dolayı, takım savunmasından dolayı teşekkür ederim. Tabii ki hücum anlamında daha zengin işler yapacağız. O yüzden hepinize böyle bir başlangıç adına teşekkür ediyorum, sağ olun, ayağınıza sağlık.” ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı’nın bu motive edici konuşması, Trabzonspor’un başarılı bir şekilde ilerlemesine ve kazanma isteğinin devam etmesine katkı sağlıyor. Avcı yönetimindeki takımın performansı ve kazanma hırsı, taraftarları heyecanlandırıyor.

Bu Yazıya Tepki Ver