Ace Games’in Mix and Drin‪k oyunu ABD App Store’unda tüm kategorilerde ilk sırada yer aldı

Ace Games'in Mix and Drin‪k oyunu ABD App Store'unda tüm kategorilerde ilk sırada yer aldı
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkemizde yer alan girişim ekosisteminin en önemli parçalarından biri haline gelen mobil oyun girişimleri her geçen gün yeni bir gelişmeler ile karşımıza çıkıyor. Bugün resmi Instagram sayfasından bir paylaşım yapan yerli mobil oyun girişimi Ace Games, 3. oyunu olan Mix and Drin‪k‬’in önemli bir başarı elde ettiğini duyurdu.

2020 yılında Serial Burgla‪r‬ ve Prison Life‪!‬ oyunlarını kullanıma sunan Ace Games, geçtiğimiz Şubat ayında kullanıma sunduğu Mix and Drin‪k oyunu ile ABD App Store’unda tüm kategorilerde diğer uygulamaları geride bırakarak ilk sırada yer aldı

Ace Games, 2019 yılında Webrazzi okuyucularının yakından tanıyacağı Hakan Baş tarafından mobil oyunlar geliştirme hedefi ile kuruldu. 

ABD App Store’unda tüm kategorilerde ilk sırada yer alma başarısı gösteren Mix and Drin‪k oyununun şu an için sadece iOS platformunda olduğunu ve Android platformunda yer almadığını da belirtelim. Ace Games’in diğer oyunları olan Serial Burgla‪r‬ ve Prison Life‪!‬ ise hem iOS hem de Android platformlarında ücretsiz olarak mevcut durumda.

Fakat Mix and Drin‪k oyununun Türkiye App Store’unda bulunmadığını da ekleyelim. Serial Burgla‪r‬ ve Prison Life‪!‬ oyunları Android için Türkiye’de yer alırken iOS platformuna baktığımızda ise Türkiyede yer almıyorlar. Dilerseniz Ace Games’in oyunlarını iOS için buradan, Android için ise buradan inceleyebilirsiniz. 

Bu Yazıya Tepki Ver