Acı durum! 35 yıldır aradığı ikizini morgda buldu

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri’nin Felahiye ilçesindeki Darılı Mahallesi’nde yaşayan Hüseyin Ozan (64), 1984 yılında askerden geldikten sonradan babası Hasan Ozan’a evlenmek istediğini söyledi. Babasının parası olmadığı gerekçesiyle evlenediremeyeceğini söylediği Hüseyin Ozan, buna kızıp, evi terk etti. Ailesi, Hüseyin Ozan’dan bir daha haber alamadı. Geçen sürede Hüseyin Ozan’ın babası Hasan ve annesi Fatma Ozan, hayatını kaybetti.

İNŞAAT HAKLİNDEKİ DAİREDE ÖLÜ BULUNDU

Evi terk ettikten sonradan Tekirdağ’da yaşamaya başlayan Hüseyin Ozan, geçen 17 Kasım’da Süleymanpaşa ilçesindeki Aydoğdu Mahallesi’nde bulunan inşaat halindeki dairede ölü bulundu. Bölgede ‘kimsesiz’ olarak aşina ve sıva ustası olduğu öğrenilen Hüseyin Ozan’ın, yürek krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Tekirdağ jandarması, Hüseyin Ozan’ın kimliğinden yola çıkarak, Felahiye ilçesinde yaşamış kardeşlerine ulaştı. Acı haberi alan ikiz kardeşi Gülseren Karacaoğlan, senelerdir hasretini çektiği ikizine hastanenin morgunda kavuştu. Cenazeyi 3 kardeşiyle birlikte teslim alan Karacaoğlan, ikizi Hüseyin Ozan’ı, annesi Fatma ve babası Hasan Ozan’ın mezarlarının yanına toprağa verdi.

“SAĞ İKEN GÖREMEDİM ÖLÜSÜNÜ GÖREYİM”

Evli 4 çocuk annesi Karacaoğlan, Tekirdağ’da yer alan jandarmanın kendileriyle iletişime geçtiğini belirterek, “Jandarma bize ‘Hüseyin Ozan morgumuzda yatıyor. Sen ablasıymışsın. Annesi ve babasını arıyoruz’ dediler. Ben de ‘Anne ve babamız öldü, ben yaşıyorum. Ben oralarda ölüsünü koymam, sırtıma sarar getiririm. Sağ iken göremedim ölüsünü göreyim’ dedim. Onlar da gelmemi söylediler. 3 kardeşim ile beraber gittim” dedi.

“ANNEM 35 YILLIK HASRETİNE KAVUŞTU”

35 yıldır kardeşini aradığını ifade eden Karacaoğlan, “Her yere gittim; lakin bulamadım. Kardeşimi sormadığımız yer kalmadı. Morga kardeşlerimle gittik. Kardeşim morgda, ‘Abla! Ağabeyim’ dedi. Bende baktım ve kardeşimi tanıdım. Kardeşimi morgdan aldım ve kendi suyumla yıkadım. Annemin yanında da defnettim. Annem 35 takvim hasretine kavuştu” diye konuştu.

‘YILLARCA HASRET ÇEKTİM’

İkiz kardeşi Hüseyin’i tanıyanlarla görüşmek istediğini söyleyen Karacaoğlan, “Ben, kardeşimi görebilen duyan vatandaşlara sesleniyorum. Tümü de benim telefonlarıma baksın. Biz 35 senedir yandık. Bir tane ‘alo’ desinler. Bu adam nerede yattı, ne yaptı kavramak istiyoruz. Kardeşimin ölüsünü bulunca fazla mutlu oldum. Ayrıca sevindim, hem de ağladım. Yıllardan Beri hasret çektim. Annem ve babam da bunun için öldü. Kendisi hiçbir not bırakmamış. Cüzdanı ayak aşağıda dolaşıyordu. Onun yanında varınca hayatım değişti. Kaldığı yerin penceresi yoktu” dedi.

Kaynak: DHA

Bu Yazıya Tepki Ver