Açılışlarda Hayır Lokması

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayır amaçlı olarak lokma dağıtmak bir gelenek olup günümüzde de bu gelenek devam etmektedir. Helal Lokma firması olarak sizlere bu geleneği devam ettirme imkânı sağlıyor dilerseniz seyyar lokmacılar ile dilediğiniz yerde dağıtım yapıyoruz. Lokma konusunda profesyonel olarak sizlere hizmet veren ekibimiz bu alanda yetkin ve tecrübeli olarak lokma dökme işlemi yapıyor. Sahip olduğumuz teknolojik makineler sayesinde el değmeden lokma hamuru üretimi ve lokma dökme hizmetini hijyenik koşullarda sizlere sunuyoruz. Günümüzde üretim standartlarına uygun olarak hizmet veren, kalite konusunda taviz vermeden sizlere hayır lokması üreten firma İstanbul içi ücretsiz nakliye hizmetini de sizlere sunuyoruz. Lokma döken firmalar arasına sizlere sunduğu ekonomik paketler ile avantajlı olmanızı sağlıyor hayır lokması dağıtımını geniş kitlelere yapıyoruz.

Helal Lokmacım firması olarak bizler Asır Organizasyon şirketler grubu bünyesinde çalışan bir firmayız. Yaklaşık olarak 20 yıldır bu alanda hizmet veren köklü bir firmayız. Firma bünyemizde birçok farklı alanda organizasyon hizmetleri verilmektedir.

Firmamız İstanbul’un her iki yakasında da sahip olduğu şubeler aracılığı ile hizmet vermektedir. İstanbul genelinde yapılan en kapsamlı ve en güzel organizasyonların gizli kahramanlarıyız. Hayır lokması dökme ve dağıtma alanında da hizmet veren ilk firmalardan biri olmaktan gurur duyuyoruz.

Helal Lokmacım olarak bizler son yıllarda yapılan en güzel hayır işlerinin içerisinde yer alıyoruz. Sizler adına en lezzetli lokmaları dökerek, sizin adınıza istediğiniz kadar kişiye ulaştırıyoruz.

Hayır Lokma Fiyat Paketleri

Fiyat konusunda sizlere avantaj sağlayan bir firma olarak dağıtım yapılacak lokma porsiyon sayısı, dağıtım yapılacak yerin uzaklığı baz alınarak fiyat veriyoruz. Lokma sektöründe sahip olduğumuz tecrübe, mobil araç sayısı, çalışan personel sayısı gibi etkenlere göre çok ekonomik fiyatlara sizlere sunduğumuz hayır lokmaları için yapmanız gereken bizimle iletişime geçerek ihtiyaçlarınızı net bir şekilde belirtmek. Hayır lokması fiyatları belirlenirken lokma dağıtımı sırasında kullanılacak tabak, çatal, peçete ve yol uzaklığı hesaplanarak fiyat belirleniyor. Bu sayede açılışlarda veya farklı etkinliklerde hayır lokması dağıtım işini paket olarak satın alıyor ve tek seferde yapıyorsunuz.

Bu Yazıya Tepki Ver