Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak; Böylesi Bir Skor Tahminimizin Dışındaydı

Screenshot_2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana Demirspor’un Süper Lig’in 3. haftasında Beşiktaş’ı 4-2 mağlup ettiği maçın ardından Demirspor Başkanı Murat Sancak, takımının performansını değerlendirdi.

Sancak, galibiyet sonrası yaptığı açıklamada, “Her iki takımı da iyi oyunundan dolayı tebrik ediyorum. Maçtan önce böyle bir skorla kazanacağımızı concordebet tahmin edemezdik. Oyuncularımız, kazanacaklarına inançları tamdı” ifadelerini kullandı.

Takımın genel performansını öven Sancak, “Maç 4-0 skora geldiğinde birkaç fırsat daha yakaladık ama değerlendiremedik. Ancak yenilen golde Vedat’ın hatası vardı. Oyuncularımızın kenetlenmesi, bu sonucu alabilmemizde büyük rol oynadı” dedi.

Ayrıca, Adana taraftarının da concordebet giriş özellikle maçın başında takıma verdiği destekten bahseden Sancak, taraftarların performanslarının 3-0’dan sonraki dönemde düştüğünü belirtti ve “Taraftarlar da futbolcular gibi maça konsantre olmalılar” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, maç sırasında yaşanan sakatlıkla ilgili de bilgi veren Sancak, “Belhanda ve Niang sakatlandı. Belhanda’nın gözünde, Niang’ın kafasında bir problem yaşandı. İkisinin de tedavisi sürüyor” dedi.

Bu Yazıya Tepki Ver