Adana Lazer Epilasyon ile İstenmeyen Tüylerinize Veda Edin

WQ
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

 

 

Erkek ya da kadın fark etmez, hemen herkes vücutlarının belirli bölgelerinde çıkan tüylerden ciddi anlamda şikayetçidirler. Çünkü hangi yöntemi kullanıyor olurlarsa olsunlar fark etmez, işlem sonrasında pürüzsüz hale gelen bölgelerinde bir süre geçtikten sonra tekrardan bu tüyler ortaya çıkmaya başlar. Çünkü insanların kendi kendilerine yapmış olacakları işlemlerin hiçbiri istenmeyen tüylerinin tamamen ortadan kaldırılarak pürüzsüz bir görüntünün elde edilmesi anlamında yeterli olmamaktadır. Böylesi sorunlar ile karşı karşıya kalmaktan sıkılan insanlar ise uzun zamandır lazer epilasyon Adana konusunda çok daha fazla araştırma yapmaya başladılar. Ve gerçekleştirmekte oldukları araştırmalar esnasında da akıllarında yer etmiş olan soruların cevaplarını almayı hedefliyorlar.

 

 

Lazer Epilasyon Nedir?

 

İstenmeyen tüylerin kalıcı bir şekilde ortadan kaldırılması adına öncelikli olarak tüy köklerinin zayıflatılarak yok edilmesi gerekmektedir. Çünkü bunun dışında uygulanacak olan yöntemler ne yazık ki bir süre sonrasında tekrardan köklerin uzamasına neden olabilecektir. Lazer epilasyon çalışmalarında ise temel olarak tüy köklerinin yok edilmesi adına farklı cihazlar arasından en doğru seçimin yapılması hedeflenmektedir. Daha önceki dönemlerde uygulanmakta olan işlemler henüz gelişmediği için beraberinde istenilen sonuçları getirmediği için pek çok kişi konu lazer epilasyon olduğu zaman konuya korkarak yaklaşıyorlar ve ne kadar istiyor olsalar da işlemi yaptırmaktan çekiniyorlardı. İlerleyen zaman ile beraber ise artık bu konuda gözle görülür değişimler ortaya çıkar hale geldi.

 

Var olan değişimlerin sonucunda ise farklı özellikleri içerisinde barındıran lazer epilasyon cihazları üretilmeye başladı. Bu sayede daha öncesinde yalnızca koyu renkli tüylere etki etmesinden dolayı işlem yaptıramayan açık renkli tüylere sahip kişiler de istenmeyen tüylerinden kurtulmak adına son derece etkili adımlar atmaya başlayabiliyorlar. Lazer epilasyon işlemi için kullanılmakta olan ışık spesifik bir dalga boyu ile çarpma süresine sahiptir. Bundan dolayı da işlemin yapılmak istendiği kıl köklerinin yer aldığı hedef derinin üzerinde en fazla, çevresindeki deri üzerinde ise en az etki elde edecek tarzda bir prensip ile çalışmaktadır. Hedef derinin içerisinde yer alan kılın büyümesini sağlamakta olan kıl köküne ve melanin pigmentine etki ederek bunların yok olmasını sağlar. Lazer epilasyon işleminde kullanılan ışık, derinin içerisindeki melanin gibi siyah objeler tarafından emilmektedir. Bu sayede de lazerin emilimi de sağlanmış olur.

 

Lazer Epilasyon İşlemi Kimlere Uygundur?

 

Birçok kişinin düşündüğünün aksine herkes lazer epilasyon işlemini ne yazık ki gerçekleştiremez. Örneğin emziren ya da hamile kadınlar için bu işlem önerilmez. Bununla beraber epilasyon işleminin yapılacağı bölgede enfeksiyon veya açık yaranın olması durumunda da bu işlem yapılamayacaktır. Yine ışıkta tetiklenebilecek herhangi bir hastalığı olan ya da kronik cilt hastalıklarına sahip olan kişilerin de yine lazer epilasyondan uzak durması önerilmektedir.

 

Bunların dışında 12 13 yaşını tamamlamış olan ve tüy yapısı lazer epilasyon işlemlerine uygun olan herkes bu işlemi yaptırabileceklerdir. Gözlerin özel olarak hazırlanmış gözlükler ile korunması şartıyla göz kapakları hariç olmak üzere vücutta bulunan tüylerin ortadan kaldırılması adına lazer epilasyon işlemi gerçekleştirilebilmektedir. Her ne kadar şimdilerde bu konuda çalışma yapmakta olan çok fazla sayıda isim olsa da insanların mutlaka alanında deneyimli isimler ile iletişime geçmeleri gerekmektedir. Çünkü bu isimler tüy köklerin tipleri ile alakalı en iyi sonuçları verecek cihazları kullanarak istenilen sonuçların elde edilmesini sağlayacaktır. İstenmeyen tüy sorununa kökten bir çözüm elde etmek isteyen herkes, https://estelite.com.tr adresi üzerinden lazer epilasyon cihazlarını inceleyerek aralarından en iyi seçimi yapma fırsatına erişmiş olacaklardır.

Bu Yazıya Tepki Ver