Adana’da evlat vahşeti

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edinilen bilgiye göre, durum Yüreğir ilçesine emrindeki Selahattin Eyyubi Mahallesi 3810 sokaktaki evde meydana geldi. İddiaya tarafından, uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Erol G. (34) birkaç gün önce uyuşturucu parası istediği annesi Durdu G. (54) ile tartışıp ona kızarak evin camlarını kırdı. bu nedenle Durdu G. büyük oğlu kadar alınıp kendi evine götürüldü. Dün akşam Durdu G. yeniden evine geldi. Erol G. annesinden tekrar uyuşturucu parası isteyince arasında yine tartışma çıktı. Erol G. bunun üstüne yine evin kapılarını ve pencerelerini kırdı. Araya komşuların ve akrabaların girmesiyle ağız dalaşı bitti.

ARKASINDAN AĞLADIĞI OĞLU TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

Bir zaman sonra Erol G. dişi ağrıyıp rahatsızlanınca ambulans çağrıldı. Durum yerine gelen sağlık durumu görevlileri diş ağrısını dinmek için ilacı fazla almasından dolayı rahatsızlandığını belirlediği genci hastaneye götürdü. Annesi Durdu G. oğlu için gözyaşlarını tutamadı. Hastaneye götürülen Erol G. tedavi olduktan daha sonra gece her tarafta evine geldi. Eve kazanç gelmez şahıs annesiyle tekrar tartıştı. Yine akrabaların araya girmesiyle kavga yatıştırıldı.

SABAHLEYIN ABLASININ YANINA GİTTİ PARA İSTEDİ

Bu sabahleyin ise Erol G. Karslılar Mahallesi’ndeki ablasının evine artan bir şekilde ondan para istedi. Abla kardeşinin durumundan şüphelenerek öteki kardeşini arayıp eve bakmasını istedi. Kardeşi eve gidip baktığında annesini çekyatın üzerinde kanlar içinde fark etti. Anında afiyet ekiplerine haber verip ablasının Karslılar Mahallesi’ndeki evine gidip kardeşini Cumhuriyet Polis Merkezine götürüp teslim etti.

KIZLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Durum yerine gelen polis de tahlil başlattı. Yapılan birincil incelemede kadının başına sert bir cisimle tekrar tekrar vurularak öldürüldüğü belirlendi. Durdu G.’nin kızları olay yerine gelerek sinir krizi geçirdi.

521142d627e8fef787d2de343718e56d

Erol G.’nin uyuşturucu almak için annesinden para istediği, vermediği için sabah yine kavga ettikleri, bu nedenle kafasına demir veya tahta sopa ile her zaman vurarak öldürdüğü ileri sürüldü. Zanlı ifadesi gücenmek üzeri Adana Güvenlik Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne ast Canice Büro Amirliğine götürülürken, annenin öteki çocukları gözyaşlarına boğuldu.
Kadının cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: İHA

Bu Yazıya Tepki Ver