Adana’da, güvenlik görevlisini kaçıran şahıs yakalandı

18032022-adanaguvenlikgorevlisisahisykalandi
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Güvenlik görevlisi H.İ.’yi çalıştığı okuldan silah zoru ile kaçıran E.A. tutuklandı. Ona yardım eden H.C.S., adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Adana’nın Yüreğir ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi’nde 14 Mart günü H.İ. (24) isimli özel güvenlik görevlisi, çalıştığı Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu’nda, siyah renkli bir otomobili ile gelen ve H.İ.’ye platonik aşık olduğu öne sürülen E.A. (25) tarafından kaçırıldı.

Olay sırasında H.İ., şahıstan kurtulmak için okulun bahçesinde koşmaya başladı ancak ayağı takılarak yere düştü. Bunun üzerine E.A., H.İ.’yi tutup tabancasını çekerek onu götürmeye başladı.

Şahıs, okulun bahçesinde iki el de havaya ateş ederek H.İ.’yi otomobile bindirdi. Zanlı, kendilerini bekleyen H.C.S. ile bölgeden uzaklaştı. Okulun bahçesindeki öğrenciler de tüm olaya şahit oldu.

TESLİM OLMADILAR

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp Büro Amirliği’nin yaptığı çalışmalar sonucu olayın ertesi günü zanlı, H.İ.’yi bıraktı. Fakat kendileri teslim olmadı.

Polis, zanlıyı ve ona yardım eden arkadaşını yakalamak için H.İ.’nin teslim edildiği Barbaros Mahallesi’nde çalışmasını artırdı. Yapılan bu çalışmalarda iki zanlı mahallede yakalandı.

Bu Yazıya Tepki Ver