Adobe’dan Photoshop İçin Çevrimiçi Devrimi

Screenshot_15
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adobe, kullanıcılara Photoshop projelerini her yerden erişebilme, düzenleme ve paylaşma olanağı tanıyan bir özellikle geliyor. Bilgisayar ya da tablette herhangi bir Adobe ürününün kurulu olma zorunluluğunu ortadan kaldırarak, projeleri web üzerinde rahatça yönetebilme olanağını kullanıcılara sunuyor.

Aralık 2021’de tanıttığı bu özellikle başlangıçta kullanıcılar sadece psd dosyalarını paylaşabiliyordu ve bu paylaşım, alıcının bilgisayarında Photoshop veya Illustrator’ün kurulu olması şartıyla mümkündü. Ancak Adobe, Creative Cloud ile bu şartı kaldırarak, kurulum gereksinimi olmaksızın dosya paylaşımı imkanı tanıdı.

Photoshop’un web üzerinden erişilebilir beta sürümü, kullanıcılara bazı pratik düzenleme imkanları sunarken, son üretim versiyonu bu özellikleri daha da genişletiyor.

Şirketin Başkan Yardımcısı Pam Clark’ın belirttiği üzere bu gelişme, özellikle Photoshop’ta yeni olan içerik üreticilerine hitap ediyor. Adobe, en popüler Photoshop araçlarını web platformuna taşıdı ve kullanıcıların bu platformda daha rahat hareket edebilmesi için kullanıcı deneyimini basitleştirdi. Ayrıca, bu yeni sürümle birlikte sunulan yapay zeka destekli “üretken doldurma” ve “üretken genişletme” araçları sayesinde kullanıcıların yaratıcılığını daha da ileri taşıması hedefleniyor. Bu yeniliklerle Adobe’nin, kullanıcı deneyimini bir üst noktaya taşıdığını söylemek kesinlikle doğru olur.

Bu Yazıya Tepki Ver