Ağaca asılı halde bulunan liseli gençler intihar notları ortaya çıktı: Son mesajları sevgilisine atmış

18032022-agacaasilihaldebulunanikigencliseli
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karabük’te yaşanan olayda 15 yaşındaki iki liseli, attıkları konuma giden arkadaşları tarafından iple ağaca asılı halde bulundu. Gençlerin okul çantalarının yanında “Telefonlarımızdaki nota bakın” yazılı bir not tespit edildi. Öğrencilerin birinin telefonunda ise kız arkadaşına yolladığı “Ben öleceğim için mutluyum, bu hayattan kurtulduğum için. Sadece son kez sarılsaydım yeterdi ama olsun.” mesajı bulundu.

Karabük’te 75.Yıl Anadolu lisesi 10. sınıf öğrencileri 15 yaşlarındaki Oğuzhan U. ve Ömer Yusuf U., sabah evlerinde okula gitmek için çıktı. Okula gitmeyen 2 arkadaş Yenişehir Mahallesi Çamlık Tabiat Orman Parkı’na gitti. Orman parkının iç kısımlarında tepelik bir alana çıkan iki arkadaş buradan öğle saatlerinde sınıf arkadaşına konum ile birlikte bunu aileme ilet mesajı gönderdi.

AĞACA ASILI HALDE BULUNDULAR

Uzun süre arkadaşlarından haber alamayan sınıf arkadaşları okul çıkışı kendilerine attıkları konuma gittiklerinde Oğuzhan U. ve Ömer Yusuf U’nın bir ağacın dalında iple asılı buldu. Gördükleri manzara karşısında şoka giren öğrenciler durumu hemen 112 ekiplerine haber verdi. Bunun üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri öğrencilerden birini ağacın dalına asılı vaziyette diğerini ise boynunda asılı ip ve kırılan ağaç dalı ile yerde cansız bedenlerini buldu.

TELEFONLARI İNCELENİYOR

Polis 15 yaşındaki lise öğrencisi iki arkadaşın intihar ettiği şüphesi üzerinde dururken, intiharlarının arkasındaki sır perdesini ise telefonlarındaki mesajlarını inceledikten sonra çözeceği öğrenildi.

“BEN ÖLECEĞİM İÇİN MUTLUYUM”

Diğer yandan iki arkadaşın ağaca asılı halede bulundukları yerin 50 metre aşağısında okul çantaları ve yanındaki ağaç dalının altında bulunan A4 kağıdına “Telefonlarımızdaki notlara bakın” yazılı not bulundu. Diğer yandan Ömer Yusuf U.’nun kız arkadaşına “Her şey için teşekkür ederim ama yolun sonuna geldim. Bugüne kadar bana verdiğin sevgi için teşekkür ederim. Ben şimdi intihar edeceğim Oğuzhan ile beraber. Sakın üzülme öldüğüm için, ağlama da. Çünkü ben öleceğim için mutluyum, bu hayattan kurtulduğum için. Sadece son kez sarılsaydım yeterdi ama olsun. Gerçekten üzülme. Görüşürüz Neido. İyi yaşa güzel yaşa” yazılı mesaj attığı ortaya çıktı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonrası 2 liseli arkadaşın cansız bedenleri ormanlık alandan indirilerek, otopsi yapılmak Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Bu Yazıya Tepki Ver