Ajax, Luis Suarez’i Kadrosuna Katmak İçin Listesine Aldı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Ajax, Barcelona’da oynayan geçmişteki futbolcusu Luis Suarez’i gündemine aldı. Transferin gerçekleşmesi için girişimde bulunulurken, İspanyol ekibinin iyi bir teklif gelmesi durumunda Luis Suarez’in gidişine onay vereceği öğrenildi.

Teknik direktörlüğe Hollandalı çalıştırıcı Ronald Koeman’ı getiren Barcelona’da değişim rüzgarları esmeye başladı.Hollanda basınında yayınlanan habere göre 1xbet  Ajax, eski golcüsünü yeniden kadrosuna katmak için harekete geçti. Futbolcunun menajeriyle iletişim kuran Ajax cephesi, 33 yaşında olan futbolcunun transferinde 1xbet  mutlu sona ulaşmak istiyor.Yeniden yapılanmaya gidecek olan Barcelona da Luis Suarez’in iyi bir teklif karşısında gönderilmesine sıcak bakıyor.

HEZİMET SONRASI DEĞİŞİKLİĞE GİDİLDİ

8-2’lik Bayern Münih hezimetinin ardından kaosa 1xbet giriş sürüklenen Barcelona’da 7 ay önce göreve getirilen teknik adam 1xbet  Quique Setien’in görevine son verildi. Başkan Josep Maria Bartomeu, teknik adamlık koltuğuna Ronald Koeman’ın getirileceğini açıkladı. Josep Maria Bartomeu, hakkında ayrılık iddiaları çıkan Lionel Messi’nin ise takımda kalacağını ve Koeman’ın takımı Messi’nin çevresinde kuracağını ifade etti.

4 YIL AJAX’TA FORMA GİYMİŞTİ

2014 sezonundan beri Barcelona formasında 1xbet  ter döken Luis Suarez, 2007-2011 yılları arasında Ajax için ter dökmüş ve ardından 26.5 milyon euro’ya Liverpool’a transfer olmuştu. Barcelona, Uruguaylı yıldızı Liverpool’dan 81 milyon euro’ya transfer etmişti.

Bu Yazıya Tepki Ver