AK Parti, Yerel Seçim Çalışmalarına Hız Kazandırdı

image_657d7d764ba12_vgUpf9
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yerel Seçim Çalışmalarını Önceliğe Aldı

AK Parti’de yerel seçim hazırlıkları hızla ilerliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu hafta yerel seçim çalışmalarına yoğunlaştı. Aday tespit komisyonunu toplayan Erdoğan, partililerle birebir temayül çalışmaları gerçekleştirdi.

Aday Tespit Komisyonu, Başkan Erdoğan Önderliğinde Toplandı

Aday tespit komisyonu, Erdoğan’ın başkanlığında peş peşe toplantılar düzenledi. 30 büyükşehir ve 51 il için belediye başkan adaylarını belirlemek amacıyla yapılan toplantılarda, adaylar dikkatlice değerlendirildi. Bazı şehirlerde adayların duyurulması ise yakın zamanda bekleniyor.

Ankara, İzmir ve Adana İlleri Özelinde Toplantılar Gerçekleştirildi

Özellikle Ankara, İzmir ve Adana illeri için ayrı ayrı toplantılar yapıldı. Bu toplantılara AK Parti Merkez Yürütme Kurulu üyeleri, il başkanları, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanları da katıldı. Katılımcılara “Kimi aday olarak görmek istersiniz?” sorusu yöneltildi ve isim önerileri alındı.

30 Büyük Şehirde Ortak Aday Gündemde

Cumhur İttifakı’nın yerel seçimlerdeki iş birliği de dikkat çekiyor. AK Parti ile MHP heyetleri arasındaki görüşmeler kısa sürede tamamlanacak ve beklenti, 30 büyükşehirin tamamında ortak adaylarla seçime girilmesi yönünde. 51 il ve ilçede de iş birliği detayları, 15 Aralık’tan sonra kamuoyuyla paylaşılacak.

Belediye Başkan Adayları Ocak Ayının Sonuna Kadar Duyurulacak

AK Parti’nin belediye başkan adayları ise ocak ayının sonuna kadar kademeli olarak duyurulacak. Parti, yerel seçimler için stratejik bir planlama yapıyor ve büyük bir kararlılıkla çalışmalarını sürdürüyor.

Bu Yazıya Tepki Ver