Ak Portföy, 3 yıl art arda Türkiye’nin En İyi Yatırım Yönetimi Şirketi seçildi!

Mehmet Ali Ersarı, Akbank
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin en yenilikçi portföy yönetim şirketi olan Ak Portföy, dünyanın önde gelen finans kurumlarından World Finance tarafından bu yıl da “Türkiye’nin En İyi Yatırım Yönetimi Şirketi” unvanına layık görüldü. 

 

Ak Portföy’ün başarıları, uluslararası düzeyde dikkat çekmeye devam ediyor. Dünyanın önde gelen finans yayınlarından World Finance, “Investment Management Awards 2021 – Yatırım Yönetimi Ödülleri” kategorisinde Ak Portföy’e bu yıl da “Türkiye’nin En İyi Yatırım Yönetimi Şirketi”  unvanını verdi. Ak Portföy, bu başarıyı üç yıldır art arda devam ettiren tek kurum oldu.

Ak Portföy Genel Müdürü Mehmet Ali Ersarı, üç yıl üst üste World Finance tarafından  “Türkiye’nin En İyi Yatırım Yönetimi Şirketi” olarak seçilmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti. Ersarı, “Ak Portföy olarak başarılı yönetimimiz ve rakamsal sonuçlarımız dünyanın önde gelen kurumlarının da dikkatini çekmeye devam ediyor. Dünyanın en prestijli yayınlarından World Finance tarafından 2021 yılında da yine Türkiye’nin En İyi Yatırım Yönetimi Şirketi seçildik.  Bu ödüle layık görülmemiz, işlerimizi en yüksek standartta yapma ve istikrarlı olarak geliştirme yaklaşımımızın neticesidir. Çalışmalarımızın çok kıymetli bir yansıması olan bu ödül bizim için gurur verici. Sektörün en iyilerinden oluşan ekibimiz ile yürüttüğümüz müşteri odaklı ürün geliştirme stratejimiz ve profesyonel yatırım süreçlerimiz bizi bu ödüllere taşıdı” dedi.

Ak Portföy olarak, sektörün en geniş yatırım evrenini yatırımcılara sunduklarını ve yenilikçilik misyonunu önümüzdeki dönemde özellikle farklı varlık sınıflarında ve temalarda yeni ürünler geliştirerek sürdüreceklerini ifade eden Ersarı sözlerine şöyle devam etti: “Geleceğin dünyasını şekillendiren yeni teknoloji temaları, yatırımcının geleceği yakalayan bir tasarruf aracına sahip olmasını sağlıyor. Önümüzdeki dönemde de geleceği belirleyen temalara yatırım imkânı verecek yeni ürünlerimizi tanıtmaya devam edeceğiz. Bu ürünlerimizin özellikle gençlerin ve geleceğe yatırım yapmak isteyen tasarruf sahiplerinin çok ilgisini çekeceğini düşünüyorum. Geleceğin ürün, hizmet ve iş modellerini şekillendirmeye odaklanmış “Yeni Nesil” portföy yönetim şirketi olarak, yatırımcılarımıza, çevreye ve topluma değer katmak üzere büyük bir motivasyonla çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Bu Yazıya Tepki Ver