Akacan Cruise, Girne Limanında İhtişamı ile göz kamaştırıyor!

Bulut-Akacan-Cruise (1)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Girne’nin en prestijli bölgelerinden birinde yer alan Akacan Cruise, tamamlanma aşamasına geldi ve projenin hayata geçmesi için gün sayılıyor. Bu muhteşem proje, lüks ve konforu bir araya getiren özellikleriyle dikkat çekerken, Girne’nin yeni bir sembol kazandırıyor..

Kuzey Kıbrıs’ın en görkemli inşaat projelerinden biri olan Akacan Cruise, tamamlanmasının ardından şehrin eşsiz doğal güzelliklerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu projenin en dikkat çekici özelliklerinden biri balkonunda havuz keyfi, dağ ve Akdeniz manzarasıyla çevrili olması.

Bu eşsiz manzaralar, projeyi tercih eden ünlü isimler ve iş insanlarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Akacan Cruise sakinleri, konutlarının rahatlığını yaşarken, aynı zamanda Girne’nin doğal güzelliklerine olan bu eşsiz erişimden faydalanacaklar.

Eğitim, alışveriş ve sağlık 10 dakika uzakta

Projeyi öne çıkaran bir başka nokta ise ulaşım kolaylığı… Girne’nin merkezine yakın bir konumda bulunuyor. Bu, sakinlerin şehirdeki önemli noktalara kolayca ulaşabilmesi anlamına geliyor. Alışveriş merkezleri, eğitim, restoranlar, tarihi ve turistik mekanlar sadece birkaç adım uzaklıkta. Proje kent ve doğa arasındaki duvarları kaldırıp, kentsel ve doğanın tüm imkanlarına zahmetsiz ve eşit uzaklıkta bir ulaşımı mümkün kılıyor…

Yatırımın merkezi, Yatırımcının dostu

Kıbrıs Emlak Endeksi verilerine göre Girne, kiralık konut piyasasında son 1 yıl içinde ortalama metrekare fiyatı en çok artan bölge oldu. Girne’yi %13,6 artış ile Lefkoşa takip etti.

“Kıbrıs’ta 2003’te Ledra Palas sınır kapısının açılmasıyla birlikte bir hareketlenme başladı. Bu sayede bölge son 15 yıl içinde yukarı yönlü bir ivme kazandı. Bunun yanında dövizin değerlenmesi ile Kıbrıs yabancılar için daha da cazip hale gelmeye başladı. Öz sermayesi yüksek inşaat firmaları 60 aya varan vade imkanları ile alıcılara kampanyalar sunuyor. Bunu iki farklı noktada bir fırsat olarak değerlendirebiliriz. Birincisi, Kıbrıs’ın bir ada ülkesi olmasından dolayı kısıtlı bir toprak kullanım alanı var. Dolayısıyla arz talep dengesinde arz kısıtlı kalıyor. İkincisi, girdi maliyetlerinin yükselmesi ile inşaat firmaları da önümüzdeki dönemde maliyetlerini yansıtmaya başlayacaklar. Kıbrıs şu anda yatırım açısından yıldızı parlayan bir bölge olarak dikkat çekiyor.”

Açılış’a gün sayıyor

Akacan Holding Yönetim Kurulu Başkabı Bulut Akacan, projenin başarısını ve Girne’ye kazandırdığı değeri kutlamak amacıyla bir açılış etkinliği düzenlediğini bildirdi. Ünlülerin boy göstereceği Bu etkinlikte, Akacan Cruise sakinleri ve yerel topluluk, projenin tamamlanmasını coşkuyla karşılayacaklar.

Bu Yazıya Tepki Ver