Akasya Ahşap Ürün Kategorileri

 Kaliteli hizmeti ile ve ürünlerinin malzeme bakımından zengin olması sayesinde sektör içerisinde öncü firmalardan biri olmayı başarmıştır.

ahsapambalajakasya (2)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaliteli hizmeti ile ve ürünlerinin malzeme bakımından zengin olması sayesinde sektör içerisinde öncü firmalardan biri olmayı başarmıştır. Akasya Ahşap firması 2010 yılından beri aktif bir şekilde bu alanda hizmet sağlamaktadır. Ürünlerinin her birini gelişen sanayi ve teknolojinin imkanlarıyla birlikte imal eder. Her zaman müşterisi için en iyi çözümler ile çalışma ortaklığı gösterir. Ar-ge çalışmaları neticesinde de büyük bir alanda hizmet verebilmektedir. Bunların dışında hizmet kategorileri oldukça geniştir. Aynı zamanda her sektöre uygun ürünler kataloğu da vardır.

Fuar sandığı gibi ürünlerin imalatını gerçekleştirir. İçerisinde kullandığı malzemeler ile oldukça dayanıklı ve içine eşya koyulduğunda güvenli taşınabilecek şekilde üretilir. Aynı zamanda buna ek olarak ISPM 15 ısıl işlemlerine uygun olarak üretilen ihracat sandığı hizmetleri de mevcuttur. Her istediğiniz sandık için özel malzeme ve boyut tercihleri yapabilirsiniz. Bunların dışına çıkılmadan sizlere hizmet verilir. Ayrıca istediğiniz kalınlık aralarında ürünlerin kalitesini kendiniz belirleyin.

Ahşap Ambalaj Sandık Üretimi

Akasya Ahşap ham madde üretimi başta olmak üzere tüm imalat işlemlerini kendilerine ait olan tesisler üzerinden gerçekleştirir. Ahşap ambalaj iş sektöründe de geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu nedenle de ürünler müşterilerin istekleri doğrultusunda çeşitlilik gösterecektir. Sizlerin talepleri doğrultusunda uygun hammadde seçimi yapılır. Ardından hazırlık süreci başlar ve siparişler talep ettiğiniz doğrultuda gerçekleşir. Son test ve kontrollerden geçtikten sonra sizlere ulaşımı sağlanacaktır.

 

Bu Yazıya Tepki Ver