Alanya’da korkutan görünüm! seri hortumlar meydana geldi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’nın Alanya ilçesinde dün öğle saatlerinde meydana çıkan hortum ayrıca korkuttu ayrıca de görsel güzelliği beraberinde getirdi. Denizden takriben 2 aks açıkta oluşan dev anafor, denize kadar indi. Bu anlar çevredeki vatandaşlar kadar da cep telefonuyla kaydedildi.

CEP TELEFONLARIYLA KAYDETTİLER

Alanya’nın İncekum Mahallesi’nde oluşup Okurcalar Mahallesi’ne dek ilerleyen hortum 15 dakika içinde karaya ulaşmadan kayboldu. İncekum Mahallesi’nin anında her yerinden izlenen doğa olayı, sahilde güneşlenen tatilcileri de ayrıca heyecanlandırdı keza de sevindirdi. Güneşli havada nadir görünen hortuma tanıklık eden yerli ve tanıdık olmayan turistler bu anları cep telefonlarıyla kaydettiler.

HEM HEYECANLANDIRDI AYRICA KORKUTTU

Dünkü hortumun arkasından bugün tekrar benzer bölgede anafor oluştu. Saat 12.00 sıralarında denizin açıklarından, kıyıya dürüst gelen girdap, vatandaşları ayrıca heyecanlandırdı hem korkuttu. Yaklaşık 6 dakika buyunca görsel bir şölene şahit olan vatandaşlar bu anları da cep telefonlarıyla kaydettiler. Kıyıya zarar vermeden gökyüzüne doğru yükselen anafor bir zaman sonradan etkisini kaybedip, ortadan kayboldu.

Kaynak: İHA

Bu Yazıya Tepki Ver