Ali Akman’dan Transfer Açıklamalarına Cevap

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Bursaspor’un bu sezon oynadığı güzel futbolla tüm dikkatleri üzerine çeken genç yıldızı Ali Akman, daha şimdiden transfer sezonunun en çok takip edilen oyuncularının arasına girmeyi başardı. Adı Galatasaray, Bayern Munih, Lille, bet10bet Fenerbahçe ve Red Bull Salzburg gibi büyük takımlarla anılan Bursaspor’lu futbolcu, bazı söylentilere yanıt verdi.

TRT Spor’a açıklamalarda bulunan 18 yaşındaki genç yıldız adayı, oynamak istediği ligi açık olarak söyledi. Burak Yılmaz, Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı ve Mustafa Kapı’nın formasını terlettiği Lille’nin kendisine ilgi duyduğu iddialarına ise olumlu yanıtlar verdi.

Şu an Bursaspor’dan ayrılmayı düşünmediğini ve Bursaspor’da elinden geleni yapacağını belirten Ali Akman, transfer olma durumunda hedefinin kesinlikle Avrupa olduğunu ve özellikle La Liga’yı sık sık takip ettiğini belirtti. bet10bet giriş

Ali Akman’ın Lille Açıklaması

Genç yıldız adayı Ali Akman Lille’nin kendisi hakkında yaptığı haberler için, “Bursaspor için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Ben her zaman Avrupa Liglerini hedefleyen bir insanım. İnşallah Avrupa’ya gidebilirim ama şu an Bursaspor Kulübü için elimden ne geliyorsa yapıyorum. Lille Kulübünden teklif geldiğiyle ilgili haberleri okudum ama şu an bana gelen bir teklif yok. Şu anda transferi olmayı düşünmek istemiyorum. bet10bet bahis Avrupa’nın bütün liglerini takipteyim ama La Liga’yı en özel lig olarak görüyorum.” açıklamalarında bulundu.

Lille’den Ali Akman’a 2.5 Milyon Euro Teklif

Yakın zaman içerisinde, Bursaspor’lu oyuncuya Ligue 1 takımlarından Lille’nin teklif yapacağı öne sürülmüştü. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek ve bonservisi elinde olacak futbolcu için Bursaspor’un kapısını çalan Lille yöneticileri, Ali Akman için 2.5 milyon euro ve sonraki satıştan pay vermeyi gözden çıkartıldığı iddia edilmişti. Kadrosunda dört adet Türk futbolcu bulunduran Lille, Türk futbolculardan oldukça memnun gözüküyorki Ali Akman’ın daha şimdiden kapısını çalmaya başlamış.

Diğer bir yandan, Avusturya ekibi Red Bull Salzburg’unda Bursaspor’lu oyuncu Ali Akman’la ilgilendiği iddia edilmiş ama bu iddiaların asılsız olduğu ortaya çıkmıştı.

Ali Akman’ın 2020/21 Performansı

Bursaspor’un tüm dikkatleri üzerine çeken genç oyuncusu Ali Akman, yeşil-beyazlı forması ile 16 resmi maçta şans bulurken bu maçların 9’unda ağları havalandırdı ve 4’te asist yapmayı başardı.

Genç yıldız adayı Ali Akman’ın Bursaspor ile sözleşmesi 30 Haziran 2021 tarihinde sona eriyor.

Aykan Akman’dan Canlı Yayında Cevap

Bir çok transfer iddiası ve gelişme sonrası Ali Akman’ın öz amcası Ayhan Akman yeğeni hakkında bazı açıklamalarda bulunmuştu. Yorumcusu olduğu programda Ali Akman hakkında yapılan söylentilere cevap veren Ayhan Akman, transfer tekliflerinin bazılarının doğru olduğunu doğrularken, Fenerbahçe ve Galatasaray iddialarına ise bazı açıklamalarda bulundu.

“Yeğenim Ali Akman, Avrupa Lig’lerinde futbol oynamak istiyor. Dışarıda konuştuğum kişilere de bunu söylüyorum. Ali Akman’ın tüm planlarının, amaçlarının, düşüncelerinin ve isteklerinin bu olduğu biliyorum ve söylüyorum. O takımı istiyor veya takım istiyor gibi konulara hiç girmiyorum. Evet, talipleri var. Avrupa’dan da var. Bunu söylemekte bir sakınca yok.  “Kendisini daha çok geliştirmek istiyor. Böyle bir hayali var. Onun dışında benim ağzımdan herhangi bir yere açıklama, ya da bir başka şey yok. Hiçbir şekilde konuşmadım. Ben onun amcasıyım. Evet, eski bir Galatasaray oyuncusuyum. Galatarasaylıyım doğru. Ama yeğenimin de kendine göre bir planlaması, hayali ve amaçları var. Son olarak hiçbir yere, hiçbir şekilde konuşmadım. Çok fazla spekülasyon çıkmaya başladı. Ben Ali Akman’ın da bundan etkilenmemesini istiyorum. Ali Akman şu an kendi işie bakıyor ve Bursaspor’a için futbol oynuyor. Onların da bir amaçları var. Yıpranmaması lazım. Amcası olarak, kafasının tamamen futbolda olmasını istiyorum. ”

 

Bu Yazıya Tepki Ver