Ali Koç, Erden Timur’un İddialarına Yanıt Verdi: “Bir Yalanın Parçası Olmuşlar”

Screenshot_4
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur’un “Lale Orta’nın VAR görüntülerini Ali Koç’a gönderdiği” iddialarına sert bir yanıt verdi.

AJANSSPOR HABER – Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur’un “Lale Orta’nın VAR görüntülerini Ali Koç’a gönderdiği” şeklindeki iddialarına açıklama yaparak cevap verdi. Koç, bu iddiaların kesinlikle doğru olmadığını belirterek “Lale Orta’nın VAR görüntüsü ya da herhangi bir görüntüyü bizzat tarafıma göndermesi ya da papelgo servis etmesi gibi bir olay katiyen gerçekleşmemiştir, külliyen yalandır, iftiradır” dedi.

Ali Koç’un açıklamasında dikkat çeken noktalar şu şekildedir:

‘KİMLERDEN SERVİS EDİLİYOR?’

Ali Koç, söz konusu iddiaların asıl önemli noktasının, bu yalanın nasıl bu kadar kolaylıkla dillendirilebildiği olduğunu vurguladı. Koç, “Çünkü ‘kayıt var, olayı biliyoruz’ diyorlar, bu kayıt ya da görüntüler varsa Erden Timur’a kimlerden servis ediliyor? Bu servis edilme olayı varsa, bunu servis edenler bu kurguyu Erden Timur ile planlayanlar mıdır?” şeklinde sorular sordu.

‘GEÇEN SEZON BUNU GÖRDÜK’

Fenerbahçe Başkanı, Türkiye papelgo giriş Futbol Federasyonu’na (TFF) seslenerek şu çağrıyı yaptı: “Erden Timur’un iddiaları, ispatı zor olmayan hatta incelenmesi, araştırılması ve gerçeklerinin ortaya konması çok kolay söylemlerdir. TFF harekete geçerek ilgilileri görevlendirip araştırma yaptırarak bu iddia ve söylemlere yönelik gerçekleri ortaya koyabilir. Keza bu konuya karşı da duyarsız kalınırsa bu tarz manipülatif söylemlerin önü iyice açılmış olacak. Nitekim geçen sezon bunu gördük. Türk futboluna karşı sorumluluk sahibi bir yaklaşımda olmak bunu gerektirir.”

ERDEN TİMUR NE DEMİŞTİ?

Erden Timur, bir canlı yayında “Lale Orta’nın VAR görüntüsünü Ali Koç’a göndermesi” iddialarını ortaya atmış ve detaylarıyla açıklamıştı. Timur, bu olayın 3 Şubat 2023’te gerçekleştiğini belirterek TFF’nin bu iddiayı incelemesini istemişti. Ali Koç ise bu iddialara sert bir şekilde yanıt verdi.

 

Bu Yazıya Tepki Ver