Ali Koç’tan babası için olaylı sözler: “Benim de babam BEŞİKTAŞLI”

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Fenerli Başkan Ali Koç, Bahçeşehir Koleji ile Fenerbahçe Beko arasında gerçekleşen ortaklık ile alakalı buluşmasında senelerce hatıralardan gitmeyecek bir ifade de bulundu.  Başkan Ali Koç Bahçeşehir Kulübü Başkanı Hüseyin Yücel’e, “Sizin de sağlam Beşiktaşlı olduğunuzu biliyorum. Hepimizin betkanyon bir kusuru var. Benim de babam Beşiktaşlı” diyerek herkesi şoka uğrattı.

Sarı lacivertli kulüp ile Bahçeşehir Koleji, Bahçeşehir Koleji’nin Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nundan faydalanabilmek için sözleşme imzalayarak aralarındaki ilişkiyi yazıya döktüler. Bu haberi yayınlayan Sporx’e göre; Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda yapılan medya ile buluşmaya, Fenerli Başkan Ali Koç, Bahçeşehir Kulübü Başkanı Hüseyin Yücel, Sarı lacivertli kulübün Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu ile Bahçeşehir Kulübü Genel Sekreteri Alpaslan Aydın’ın da katılımları ile gerçekleşti.

Anlaşmanın ardından yaşanan diyalog gündeme damga vurdu.”HERKESİN KUSURU VAR”Ali Koç, şu sözleri sarf etti: Önümüzdeki sezon burada 70 küsur maç olacak. Bize Fenerbahçekler ‘Bahçeşehir maçına girecek miyiz’ diye soruyor. İletişim ekibiniz çok güzel işler yapıyor. Markanız eğitim dalında aldı başını gidiyor. Tez zamanda bakarsınız eğitim iş birliği için basın karşısına geçeriz. Size betkanyon giriş bu kitabı hediye etmek istiyoruz. Bu kitap tarihimizi ele alan bir kitap. Sizin de sağlam Beşiktaşlı olduğunuzu biliyorum, hepimizin bir kusuru var, sağlık olsun. Benim de babam Beşiktaşlı. Fenerbahçe’ye olan gönül bağınız inanıyorum ki buraya göz atınca daha da artacaktır. Bu iş birliğimiz kuvvetlenerek büyüsün istiyorum

 

Bu Yazıya Tepki Ver