Ali Kunak’tan Çarpıcı Açıklamalar

Screenshot_3
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHK’nın eski üyesi Ali Kunak, Lale Orta ve Halil Umut Meler hakkındaki VAR görüntüleri iddialarını ve hakem atamalarını AJANSSPOR’a değerlendirdi.

MHK’da daha önce görev yapmış olan Ali Kunak, Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’a önemli açıklamalarda bulundu. İşte Ali Kunak’ın o açıklamaları:

Genel Sekreterlik Görevi Kalktı, İcra Kurulu Üyeliği Geldi

Ali Kunak, Lale Orta başkanlığı dönemindeki görev tanımını açıkladı. Kunak, “Lale Orta başkanlığı döneminde, MHK’nın PMIK Üyesi, 3. Bölge, 8. Bölge ve BAL Sorumlusu olarak görev yapıyordum. Aynı zamanda genel sekreterlik görevini de fiili olarak yürütüyordum. Ancak son yapılandırmada genel sekreterlik görevi resmi olarak tanımlanmadı. İcra kurulu üyeliği olarak devam etti. Başkan dahil olmak üzere toplamda 4 kişi bu görevi yürütüyorduk.” şeklinde konuştu.

Halil Umut Meler’in Derbiye Atanması Sürpriz Olmadı

Özellikle Galatasaray-Beşiktaş derbisini yönetecek olan Halil Umut Meler’in atanmasını değerlendiren Kunak, “Halil Umut Meler’in derbiye atanması benim için sürpriz olmadı. Geçtiğimiz hafta kendisinin bir maçı yoktu ve A Milli Takım maçını yönetti. Bu nedenle takvim Meler’i bu önemli maça oturttu. Ülkemizde bu tür maçlara hakem bulma konusunda bazı sıkıntılar yaşanıyor. Özellikle Yaşar Kemal Uğurlu ve Arda Kardeşler gibi isimlerin performansları bekleneni vermediği için tercih edilmediler.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ali Kunak’ın bu çarpıcı açıklamaları, MHK ve hakem atamalarıyla ilgili gündemdeki konuları tekrar gündeme getirdi.

 

Bu Yazıya Tepki Ver