Alperen Berber’den Altın Madalya ve Özel Görüşme

image_65d0a1ad33346
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsunlu Güreşçi Alperen Berber Avrupa Şampiyonu Oldu

Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcusu milli güreşçi Alperen Berber, Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda grekoromen stil 82 kiloda altın madalya kazandı. Berber, Rus sporcu İslam İsmailovic Aliyev’i 4-3 yenerek büyük bir başarıya imza attı.

Alperen Berber’e Özel Karşılama

Şampiyonluğunun ardından memleketi Samsun’a dönen Alperen Berber, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç tarafından özel bir karşılama ile karşılandı.

Destek ve Tebrikler

Akif Çağatay Kılıç, genç güreşçi Alperen Berber’e desteklerini belirterek, “Alperen çok genç bir kardeşimiz. Bu genç yaşına rağmen gücüyle, tecrübesiyle, ailesinin desteği başarılarını elde etti. Bundan sonraki hedefi olimpiyat şampiyonluğu. Ağabeyleri Rıza Kayaalp gibi başarılı sporcular var. Bu ağabeylerinin izinde grekoromende devam edecek. Samsun’dan genç bir kardeşimizin Avrupa şampiyonu olması bizi onurlandırdı.” dedi.

Alperen Berber ise, kendisini tebrik eden ve ilgi gösterenlere teşekkür ederek, “Rabb’im yolunu açık etsin. Bundan sonra da inşallah ülkemizi, bayrağımızı en iyi şekilde temsil ederek yoluna devam ederim.” şeklinde konuştu.

Bu Yazıya Tepki Ver