Altın Kelebek Ödül Töreni’nde Ada Erma, Gazze mesajlarıyla dikkat çekti

image_656d96ded82a6_PkE4wI
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altın Kelebek Ödülleri gecesinde dikkat çeken bir konuşma yapıldı. ‘Kulüp’ dizisindeki performansıyla En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü’nü kazanan Ada Erma, Gazze’deki çocuklara dikkat çekmek için duygu dolu bir mesaj verdi.

[H2]Ada Erma’nın duygusal konuşması[H2]

Ada Erma, ödülünü alırken yaptığı konuşmada, elinde bir dünya resmiyle sahneye çıktı. Gazze’de hayatını kaybeden çocukları anarak duygulanan genç oyuncu, şunları söyledi:

“[b]Bu dünya sizin bildiğinizden çok farklı bir dünya. Bu dünya yemyeşil. Okyanuslar masmavi. Çocuklar yemyeşil sokaklarda hayvanlarla özgürce koşup eğleniyor. Savaş yok, şiddet yok. Hayvanlar özgür, kadınlar güçlü…[/b]

[b]Bu ödülü çocukların ölmediği bir dünyada almak isterdim ama… Bu dünyayı eline çizen tüm çocuklarla beraber dünya güzelleşecek, buna yürekten inanıyorum.[/b]”

[H2]Sosyal medyada büyük yankı uyandırdı[H2]

Ada Erma’nın duygu dolu konuşması, sosyal medyanın da dikkatini çekti. Kısa sürede paylaşılan konuşma videosu, birçok kişi tarafından paylaşılıp desteklendi.

Altın Kelebek Ödül Töreni’nde Ada Erma’nın Gazze mesajları büyük beğeni topladı ve geceye damgasını vurdu. Oyuncunun performansı ve duygu yüklü konuşması, izleyenleri etkiledi.

Bu Yazıya Tepki Ver