Amatör Lig (BAL) 4. Grup ekiplerinden Gümüşhane Türk Telekom’un Başarılı Sportif Direktörü Emre Akıntürk Açıklamalarda Bulundu

Emre Akıntürk
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu sezon çıktıkları Bal Lig’inde hedeflerinin ligde kalmak olduğunu ifade eden Akıntürk, ‘’ Belirli bir aranın ardından tekrar Bal Lig’ine çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şehrimizde iki tane profesyonel kulübümüz bulunurken, biz de Bal Lig’i ekibi olarak şehrimizi temsil etmeye devam ediyoruz. Gümüşhane küçük bir şehir, ama futbol anlamında yoğun duygular besleyen, önemli teknik adam ve futbolcuları içinde bulunduran bir şehir. Bizde ilk etapta sezon başı çıktığımız bu ligde kalmayı başararak, bir sonraki sezon için farklı planlamalar içine girmek istiyoruz. ‘’ dedi.

Genç ve mücadeleci bir ekip oluşturduklarını söyleyen Akıntürk, ‘’ Futbolcularımızın birçoğu uzun yıllardır bizimle birlikte alt yapıdan gelen isimler. Gümüşhane’de futbol eğitimini almış, şehrini başarıyla temsil etmiş ve karakterini ön planda tutmuş oyuncularımızla bu yola çıktık. Çevre illerden çok değerli ve yine karakterli oyuncuları takımımıza dahil ettik. Bu sezon genç oyuncularımızla ligin havasını soluyarak, ligde kalma adına mücadelemizi vereceğiz. Bu hedefimizi gerçekleştirdikten sonra, bir sonra ki sezon herkese adımızdan sıkça bahsettireceğiz. ‘’ diye konuştu.

Bu Yazıya Tepki Ver