Amazon E-ticaret

Amazon e-ticaret 5 Temmuz 1994 tarihinde Jeff Bezos’ un kurmuş olduğu bir satış platformudur.

amazon e-ticaret (1)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amazon e-ticaret 5 Temmuz 1994 tarihinde Jeff Bezos’ un kurmuş olduğu bir satış platformudur. İlk dönemlerde kuruluş amacı internetten kitap satışı yapmak olan Amazon giderek büyümeye başlamış ve internetten satış yapmayı tercih edenlerin de mağaza açma fırsatının olduğu bir pazaryeri platformu durumuna gelmiştir.

Amazon da satış yapabilmek için,  geçerli olan bir mersis numarası, Türkiye vergi numarası, e-posta adresi, banka hesap numarası ve kredi kartı olan herhangi bir şirket Amazon e- ticaret satışı yapabilir. Kişiler şirketi sahiplerinin T.C. kimlik numaralarının haricinde vergi levhalarında yer alan şirket vergi numaralarını da bildirmelerini isterler.

Amazon E-ticaret Avantajları

Eğer Amazon e-ticaret sitesinde satış yapmak isterseniz, dünyanın en büyük e-ticaret ağında yer almış olursunuz. Satışlar yalnızca Almanya ile sınırlı kalmaz, tüm Avrupa’ya ülkelerini kapsar. Amazon FBA ile Forwardie olan ürünleri Amazon depolarına toplu bir şekilde gönderilir, Amazon tarafından bunlar, müşterilere kargolanır. Sizde her satışta yaptığınız zaman, kargo ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Satışlarınızı direk bir şekilde son kullanıcıya yapacağınız için karınız en üst düzeyde olur, aradaki aracılar da çıkmış olur. Gelirler döviz türü olduğu için kur farkından dolayı, zararınız minimuma seviyeye iner ve çoğu zaman kurdan da gelir el de edilir. Tüm bu satış süreçlerinizi ev ya da ofisinizden takip etme imkânınız vardır. Fiziksel bir ofise kiralamadan, bulunduğunuz yerden bilgisayarınızla her işinizi yapabilirsiniz. Forwardie sitesinden istediğiniz de hizmet alabilirsiniz.

Kaynak: https://forwardie.com/amazon-e-ticaret

Bu Yazıya Tepki Ver