Amcanın Yeri Melekler Sesini Tüm Dünyaya Duyuruyor!

amcanınyeri
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İşletmeciliği Mehmet Bozkurt’a ait olan Amcanın Yeri Melekler, mutfağıyla Adana’da hizmet veren restoranlar arasında bilinirliğini en yukarıya çıkarmayı zamanla başarmıştır. Yemek, içecek, nargile, ve falın bir arada olduğu, konsept olarak birçok mekandan farklı olan bu işletme, yaptığı sosyal projeler ve yardımlarla adından sürekli söz ettirmiştir. Yeniliklere her zaman kucak açan aile, aynı zamanda hem mekan hemde telefon üzerinden fal bakımı gerçekleştirmektedir. Birbirinden farklı profesyonel falcıların bir araya geldiği bu kafeye gidemediğiniz için üzülmenize gerek yok. Telefon veya whatsapp üzerinden bizlere ulaşarak, evinizin rahatlığında fal baktırabilir ve birçok soru için cevap bulabilirsiniz.

Günlük ev yemeklerinin yanı sıra dünya mutfağına çok önem veren işletme, müşterilerinin memnun olması adına gerçekten üstün bir hizmet sağlıyor. Sadece ev yemekleri için bile farklı şehirlerden müşterilerin ilgisini çeken Amcanın Yeri Melekler, Adana’da 10 kişiden 9’unun tekrar uğradığı bir durak haline geliyor. Ayrıca kendileri Adana’nın en güzel nargilelerini yapmakla beraber: soğuk ve sıcak olmak üzere tüm içeceklerde üstün başarıya imza atıyor. Okey ve İskambil oynamak için alanları olan kafenin birde bebek ve çocuklar için oyun parkı mevcut. Bu sayede siz rahat rahat otururken çocuklarınız parkta eğleniyor.

Mehmet Bozkurt, yıllarca verdiği mücadele sonucu birçok şeyi elde etmiştir. Fakat ne mutludur ki kendisi kafe işletmeciliği dışında sosyal projeler ve yardımlara çok önem veriyor. Amcanın Yeri Melekler adı altında bugüne kadar sayısız sokak hayvanına el uzatmış, tedavi masraflarını karşılamış ve Adananın ilk büyük barınaklarından olan Melekler Barınağının isim babası ve en büyük destekçisi olmuştur. Yardıma muhtaç insan elini aynı şekilde geri çevirmeyen Mehmet Bozkurt, bu yardımlarına karşılık olmadan devam etmektedir. Sağladığı güvenilir ve sıcak aile ortamıyla Adana’nın Mehmet amcası olmayı ve gönüllerde taht kurmaya başaran Mehmet Bozkurt şimdi ise tüm dünyanın amcası olma yolunda ilerliyor. İşletmenin kazancından %10’luk bir bölüm sürekli ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor. Kendisini bu onurlu duruşu için tebrik ederiz.

20 senedir fal cafe sektöründe olan Mehmet Bozkurt, hem Amcanın Yeri Melekler’de hemde telefon üzerinden fal hizmeti sağlamaktadır. Kalitenin asla tesadüf olmadığını savunan işletmeci, aynı gün içinde 5 farklı falcıya bile fal baktıranlar olduğunu söylüyor. Tüm fal çeşitlerine hakim olan falcılar, müşterilerini konuşarak ve tavsiyelerde bulunarak rahatlattığını ve falın binevi terapi olduğunu savunuyor. Eğer yolunuz Adana’ya düşerse ya da uzaklarda canınız sıkılırsa mutlaka arayıp bir denemelisiniz. 0 532 797 36 50 numaralı fal hattı 7 gün 24 saat boyunca fal baktırmak isteyenler için aktif tutuluyor.

https://www.instagram.com/amcaninyerimelekler

https://www.twitter.com/meleklerfal

https://vm.tiktok.com/ZSJtwgDkx

https://youtube.com/channel/UCbd-ijAivL3XtMYgrGKZ2iw

 

Bu Yazıya Tepki Ver