Analizin İngiliz Taraflısı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

1963 senesinde zamanın Dış işleri Bakanı tarafından atılan Ankara Anlaşması Vizesi, Türk vatandaşlarına bir dizi imtiyazlar sunmaktadır. Yaşam koşullarını daha sürdürülebilir bir yönetim yapısında ve farklı bir kültür ortamında devam ettirmeyi düşünen bir Türk müteşebbis, düşüncelerini yaşama aktardığı anda, yetkilileri etkilemeyi başaracaktır.

Maddi Ayağı Olan Ciddi Bir Kurgu

ECAA vize başvurusunun temellerinin sağlam oluşturulması gerekir. Yapılacak iki önemli adım vardır. Birbirlerini destekleyecek bu adımlar çok önemlidir. İşin ucunda vize ve İngiliz vatandaşlığına kadar giden bir yol vardır. Temellerden biri maddi durumdur. İkinci ayak ise meddi durum ile oluşturulacak işin yapısıdır. Temellerin ve aralarındaki dengenin sağlanması, vizenin gelmesini sağlayacaktır.

İş, maddi durum ile doğru orantılı bir şekilde değerlendirilmeye tabi tutulacaktır. İşin her bir ayağının sağlam olması, hem Türkiye hem de İngiltere sektöreler yapısındaki analizlerinin sağlam bir şekilde yapılması, vizeyi getiren bir etken olacaktır. İşin genel manadaki amacı ile hedeflenen karlılık da analizde yer almalıdır. Kurulumundan tüm işletim mekanizmaları, detaylı bir şekilde sunumda yer almalıdır.

Bilanço Yapısının Sunumu

Ankara Anlaşması Vizesi gereği kurulacak olan işletmeye dair, olası alacak verecek durumu, nakit ve mal dağılımının dengeli bir şekilde yansıtan bir bilanço hazırlanmalıdır. Yansıtılacak raporda, finansal maliyetlerin durumu hakkında detaylı bilgi sunulmalıdır. Kurulacak işe dair varsa alınacak kredi ve bu kredilere dair yapılan ödeme planının da raporda sunulması gerekmektedir.

 

Bu Yazıya Tepki Ver