Andezit Taşının Kullanım Yönü

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Andezit taşı mimari yapılarda ön plana çıkmıştır. Mimari yapılarda kullanılan andezit taşının en önemli avantajı üzerindeki desenidir. Dekoraktif bir görünüme sahip olan bu taş; kabartmalı ve desenli her türlü modeli uygulanabildiği için yalnızca yapıda değil çeşitli eşyaların üzerinde de kullanılmaktadır. Arma, kemer üzeri işlemeleri, çeşitli takılar ve kıyafetlerde dahi kullanılabilir bir alan oluşmuştur. 12 kiloya kadar darbelere karşı dayanıklılığı bulunan bu taş herhangi bir ezilme durumunda 163 kiloya kadar dayanma sınırı bulunmaktadır.

Çalışma Hizmet Alanlarımız

Profesyonel ekip hizmetimizle okul, cami, üniversite, stadyum, devlet hastanesi, park alanları, adliye sarayı yapımı, spor kompleksi, kültür merkezi ve belediyelerin yapı tasarımları başta olmak üzere çeşitli alanlarda andezit taşı ustalıkla inşa etmekteyiz.

İnci Taş Madencilik olarak sizlere sunduğumuz tüm ürünlerimiz hammaddenin anavatanı olan Gölbaşı bölgesinden temin edilmektedir. Aynı zamanda Gölbaşı’nda bulunan tesislerimizde sizler için en uygun fiyatlı ve aynı zamanda en kaliteli andezit taş üretimini yapıyoruz. Farklı renk ve ebatlarda tüm ürünlerimizi sitemiz üzerinden inceleyebilirsiniz.

Ankara’da aktif olarak faaliyette bulunan İnci Taş madencilik firmamız site üzerinden her an ulaşılabilir konumdadır. Site içerisindeki iletişim formu üzerinden isim, soy isim, e-posta adresi ve ileteceğiniz mesaj ile bizlere ulaşabilir, andezit taşı fiyatları konusunda aklınıza takılan ve bilgi sahibi olmak istediğiniz konu hakkında detaylı fikir alabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver