Ankara İncek Özel Diş Kliniği

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Ankara İncek Özel Diş Kliniği olarak siz değerli hastalarımıza vermiş olduğumuz pek çok hizmet bulunmaktadır. Diş problemleri ile herkes karşı karşıya kalabilir. Teknolojik gelişmeler de değerlendirildiğinde dişlerin tedavi edilmesi bu gün daha kolay olmaktadır.

  • İmplant tedavisi eksik dişlerin yerine yapılmaktadır. Çene kemiğine yerleştirilen ve yapay olan bir diş kökü vasıtası ile uygulanan bu yöntem uzun ömürlü bir kullanım sunmaktadır.
  • Diş beyazlatma uygulaması ile dişlerin rengi doğal rengine kavuşmaktadır.
  • Kanal tedavisi uygulamalarında dişlerde şayet iltihap durumu varsa öncelikle damar ve sinirler alınmakta daha sonra dolgu ya da kaplama yapılmaktadır.
  • Ortodonti tedavisi şayet dişlerde şeklen bozukluk varsa uygulanan bir tedavi yöntemidir. Çene yapısında var olan sorunların bir sonucu olduğundan dolayı oldukça uzun süren bir tedavidir. Ancak sonucunda estetik bir görünüme kavuşmanız mümkündür.
  • Ağız kokusu tedavisi de son yıllarda uygulanan tedavi yöntemlerinden bir tanesidir. Doğal temizleme yöntemleri ile temizlenen ağız kokusunun asıl sebebi elbette ki diş çürükleri olmaktadır.
  • Porselen diş tedavisi uygulamalarında dişlere köprü yapılması ve estetik bir görünüm sağlanması önem arz etmektedir.
  • Petodonti bebeklerden 13 yaş çocuklara kadar diş sorunlarının çözülmesini sağlayan özel ve uzmanlık gerektiren bir alandır.
  • Peridontoloji uygulamaları ise diş eti kaynaklı olabilmektedir.

Görüldüğü gibi Ankara İncek Özel Diş Kliniği olarak uygulamış olduğumuz pek çok tedavi bulunmaktadır. Bu tedavilerin her biri hastaya özel yapılmaktadır. Her hastanın ağız ve diş sağlığı konusunda ihtiyaçları birbirinden farklıdır. Diş tedavisi gerektiren durumlarda sizler de kliniğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz. Dişlerin doğru yöntemler ile tedavi edilmesi ve hastaların beklentilerinin karşılanması durumuna önem veren kliniğimiz Ankara ve çevre illerde pek çok hasta potansiyeline sahiptir. Uzman kadromuz ile birlikte siz değerli hastalarımıza hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Ömür boyu ihtiyacımız olan dişlerimize iyi bakalım ve herhangi bir sorunla karşılaştığımızda ihmalde bulunmayalım. Dişte ağrı, çürüme, diş kaybı gibi sorunlar olmadan da düzenli olarak bakım yaptırmak gereklidir.

Hemen kliniğimiz ile iletişime geçerek randevunuzu alabilir ve muayeneye gelebilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver