Ankara Kurbanlık Alımı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da yaşıyorsanız ve kurban bayramında tüm kurna seçme ve kesme işlemlerinizi güvenebileceğiniz bir firmaya emanet etmek istiyorsanız Bey Çiftliği firmamıza ulaşabilirsiniz. Yaklaşık olarak 40 yıla yakındır besicilik alanında hizmet veren firmamız Ankaralı hemşerilerimiz için çok büyük bir hizmeti ayaklarına kadar getirmektedir. Hiçbir şüpheye mahal vermeden noter huzurunda ve video kayıtlı olarak bu süreçte sizler evinizde ailenizle zaman geçirirken bizler sizin için usulüne uygun olarak kurbanlık kesimi yapmaktayız.

Ankara kurbanlık seçimleriniz için web sayfamıza giriş yapabilirsiniz. Sitemizde sizler için indirimli fiyatlarla hazırlanmış olan kurbanlık hisse paketlerimize göz atabilirsiniz. Bütçenize en uygun olan paketi seçebilirsiniz. Tüm kurbanlık paketlerimizi kredi kartı ile ve taksitle satın alabilirsiniz. Satın almış olduğunuz tüm kurbanlıklar bayramın birinci günü vermiş olduğunuz vekalet ile usulüne uygun olarak ve noter huzurunda kesilecektir. Kesimin ardından özel olarak ambalajlanan kurban etleriniz bayramın ikinci günü adeselerinize kadar teslim edilmektedir.

Helal Kesim

Bey Çiftliği firması olarak bizler 40 yıla yakındır besicilik işi yapıyoruz. Kendi yetiştirmiş olduğumuz tüm sağlıklı hayvanları yine helal kesim şartlarına uygun olarak sizler adına kesiyoruz.

Sizlerde web sayfamıza giriş yaparak hem firmamızı, hem ürünlerimizi hem de kesim ve hizmet detaylarımızı öğrenebilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak için iletişim bilgilerimiz üzerinden bizlere hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilir ve tüm sorularınıza en sağlıklı yanıtları alabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver