Ankara’da Cilt Bakımı ile Işıltılı Ciltler

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

Bizlere cilt bakımı ve cilt problemleri ile başvuran danışanlarımıza genel olarak sorunu tespit ettikten sonra birazdan anlatacağım protokolleri uyguluyorum. Her danışanın cildi ve cilt problemi kendine özgü olduğu için, yöntemler elbette değişiyor. Genel olarak cilt bakımı Ankara kliniğimde uyguladığım yöntemler ise şöyle;

 

Peeling

 

Uzman tarafından bizzat yapılan derin temizlikler ve ardından da cilde uygun olan ürünlerin kullanılması şart olmaktadır. Cilt için en önemli olan cildimizi tanımamız ve neye ihtiyaç duyduğunu bilmemizdir. Özellikle de klasik cilt bakımlarından sıkılan ve enjeksiyona hazır değilim diyen herkes için birçok farklı bakım uygulanabilmektedir. Cilt pürüzsüzlüğünü sağlayabilmek, cildi canlandırabilmek, gençleştirebilmek ve iyileştirebilmek için belirli kimyasal solüsyon ile soyma işlemleri son zamanlarda kadınların çok sık tercih ettiklerinin başında gelmektedir. Bu tedavilerde cilt canlılığı, kalitesi ve dinamikliği artmaktadır ve bunun için de deriye yüzeysel olarak tabakaların ayrılmasına bir de soyulmasına da neden olan kimyasal asitler uygulanmaktadır. Kırışıklıklar, güneş ve yaşa bağlı olarak çıkan lekeler, melazma adı verilen hormon ya da gebelik lekeleri, çiller ve göz altı torbalar vs. bu uygulama ile fayda görmektedir. Kırışıklıklar bir de çizgi karşıtı olan bakımlar, özellikle de erkeklerin tarafından da tercih edilmektedir. Cilt analizlerimiz ardından eğer uygunsa peeling önerilmektedir. Bu sayede kırışıklıklar azalır ve cilt hem daha genç hem de daha canlı görünmektedir.

ClearLift Sayesinde Işıltılı Ciltler

 

Cilt bakımı sırasında lazer tabanlı olan tabancalar kullanılarak gerçekleştirilen bir uygulamadır ClearLift ve cilt dokusunu, rengini pürüzsüz bir hale getirmektedir. Pigmentasyon lekeleri, güneş olumsuzluklarını, kahverengi olan yaşlılık lekelerinin azalması ve koyu lekelerin de aydınlanması için kollajen lifler geliştirilmiştir ve bu da lazer tedavisi ile enjekte edilmektedir. Bu tedavi ile kısa süre içerisinde gözle görülecek kadar etkiler oluşur. Çok yönlü olan tedavilerde ciltte bulunan pigment ve lezyonları, sivilce yüzünden oluşan lekeleri ve yaraya benzer lekeleri ortadan kaldırmak ya da görünürlüğünü azaltmak amacıyla uygulanmaktadır. Uygulama ile cilt yapınız iyileşecek, temizlenerek gözenekler küçülecek, sivilce izleri ortadan kalkacaktır. Tamamen etkili ve hızlı olan bu uygulamada seanslar ortalama 20 dakika kadar sürmektedir ve etkileyici sonuçlara ulaşabilmek adına da 3-5 seans yeterli olmaktadır. 6 ay sonrasında sonuçları en net bir şekilde görebilirsiniz. Tedaviden hemen sonra günlük hayata dönülebilmektedir.

 

OxyGeneO Cilt Terapisi

 

Cilt hücreleri için oksijen önemli bir elementtir ve bu uygulama sayesinde bütün hücrelere yeterli sayıda oksijen gidebilmektedir. Cilt bakımı Ankara uygulayıcısı olan Dr. Buket Yıldırım, cilt bakımı için uygun olan bütün bu yöntemleri uygulamaktadır ve bunların her biri hakkında detaylı bilgiler vermektedir. Bu uygulamanın amacı ciltte canlılık yaratmak, duru ve taze bir cilt meydana getirmek ve oksijeni gereken yerlere ulaştırmaktır. Doğal kaplıca tedavileri de aslında bir nevi bu uygulama ile aynı şekilde işlemektedir. Ayrıca cilt için faydalı olacak olan birçok farklı element ve maddeyi de bu uygulama ile cilde enjekte edebilmektedir. Kırışıklıkların yumuşatılması, ince çizgilerin yok edilmesi ve aynı zamanda da gözeneklerin her birinin sıkılaşması sağlanmaktadır. Ciltte var olan güneş pigmentlerinin ve lekelerin hafiflemesi amaçlanır ve cilt rengi düzenlenmektedir. Uygulamadan sonra farklar direkt olarak belli olmaktadır. Belirli aralıklarla kürler halinde uygulamalar yapılmaktadır.

 

Eğer sizler de cilt bakımı yaptırmak istiyor ve cilt problemlerinin önüne geçmek, oluşan problemleri ortadan kaldırmak istiyorsanız eğer, en kısa sürede tedavi için randevu alabilirsiniz. Cilt bakımı Ankara ili uygulayıcısı olan Dr. Buket Yıldırım ile görüşmeler sağlayabilir ve detaylı bilgiler alabilirsiniz. https://www.drbuketyildirim.com/ web sitemizi ziyaret ederek istediğiniz her bilgiye ulaşabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver