Anker’den Gürültüyü Engelleyen Yeni Kulaklık: Soundcore Life Q35

1631540005_Anker_Soundcore_Life_Q35_Bluetooth_Kablosuz_Kulakl__k__3_
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En son trendlerden ve teknolojiden yararlanarak genişlettiği ürün gamıyla kullanıcılarının beğenisini kazanan Anker, pek çok ürününde olduğu gibi kulak üstü kulaklıklarda da ezberleri bozmaya devam ediyor. Soundcore Q Serisiyle Bluetooth kulaklıklardan alınan verimi farklı boyutlara taşımayı başaran Anker, şimdi de yeni modeli Soundcore Life Q35’i piyasaya sunarak müzik deneyimini en üst seviyeye çıkartıyor. Soundcore Life Q35, 40 saate varan çalma süresi, Hibrit Aktif Gürültü Önleyici özelliği, NFC bağlantısı, gürültü engelleyici modları ve Soundcore uygulaması üzerinden kişiselleştirilebilen ses deneyimiyle kullanıcılarının beğenisini kazanmayı bekliyor.

 

Şehre dönüş dönemi başladı. Evden çalışma modeli sayesinde şehrin gürültüsünden uzak çalışma deneyimi elde ettiğimiz bu dönemlerde okulların açılması ve aşılanma çalışmalarının da hızlanmasıyla şehir yaşantımıza tekrar adapte olmamızın zamanı geldi. Ancak bu durum müzikten ve eğlenceden uzaklaşacağımız anlamına da gelmiyor. Hayatı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, her dönem olduğu gibi bu dönemde de kullanıcılarının talep ve beklentilerini karşılayan çözümler geliştiriyor. Akıllı teknolojilere yol gösteren ve eğlenceyi artıran Anker, şimdi de Soundcore Q Serisine yeni bir ürün daha ekleyerek müzikten alınan keyfi ve toplantılardan alınan verimi farklı boyutlara taşımayı hedefliyor. Yeni ürünü Soundcore Life Q35 ile Bluetooth kulaklıkta beklentileri aşmayı başaran Anker, kullanıcılarını diğer Bluetooth codec bileşenlerinden 3 kat daha fazla veri aktaran LDAC teknolojisi ile buluşturuyor. Bunun yanı sıra Hibrit Aktif Gürültü Önleyici özelliğine de sahip kulaklık, evde, cafe’de ya da kalabalık bir ortamda çalışmak durumunda olan kişiler için de hayat kurtarıcı oluyor. Dışarıdaki sesi engelleyebilme özelliği sayesinde toplantı anında ya da telefon görüşmesi yaparken karşı tarafa gürültünün ulaşmasını engellemesiyle Soundcore Life Q35, uzaktan çalışanların gözdesi olacak. Q35 sayesinde siz ne kadar gürültülü ortamda olursanız olun, karşı tarafın bu durumdan haberdar olmayacağına emin olabilirsiniz!

 

Gürültüyü önlemek artık mümkün!

 

Anker’in kaliteli, yüksek performanslı ve akıllı teknolojilerle geliştirdiği geniş ürün yelpazesi, her geçen gün daha da genişliyor. Ses sistemleri üreten Soundcore kategori markası altındaki ürün yelpazesini yeni ürünü Soundcore Life Q35 ile genişleten Anker, kullanıcılarını birbirinden yeni özelliklerle buluşturmayı başarıyor. Diğer Bluetooth codec bileşenlerinden 3 kat daha fazla veri aktaran LDAC teknolojisini destekleyen Q35, dinlenilen şarkıdaki ya da içerikteki en küçük ayrıntının bile korunmasını sağlıyor. Seyahat, Dış Mekan ve İç Mekan modları ile bulunduğunuz ortama uyum sağlayabilmesinin yanı sıra Hibrit Aktif Gürültü Önleyici özelliğiyle rahatsız edici sesleri engelleyecek şekilde tasarlandı. 40 mm ipek diyafram sürücüleri aracılığıyla kullanıcıları sesin altın standardına alıştıracak Q35, 40 saatlik oynatma süresi ve Soundcore uygulaması üzerinden kişiselleştirilebilen ses ayarının keyfini kullanıcılarına sunuyor. Otomatik Oynatma Duraklama özelliği sayesinde kulaklıktaki sensörler kulaklığı çıkarttığınızı algılayarak oynatmayı durdurabiliyor. NFC bağlantısı ve konforlu kullanımıyla bildiğiniz müzik keyfini unutturacak kulaklık, yeni deneyimlerin kapılarını aralamanız için sizlerle buluşmayı bekliyor.

Bu Yazıya Tepki Ver