Antalya’da yürekleri ağza getiren olay! O anları film gibi izlediler

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Muratpaşa ilçesine tabi Meltem Mahallesi Toroslar Caddesi üstünde saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bunalıma girdiği ileri sürülen Ayşegül K., bir müddet sokakta ağladıktan daha sonra bir sitedeki 12 katlı apartmanın çatısına çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve afiyet ekipleri sevk edildi. Çatıdan aşağıya sarkan, ara sıra ayağa kalkan Ayşegül K., güvenli olmayan hareketler sergiledi. İtfaiye ekipleri, zemine şişme yatak açarken, polis ekipleri de genç kadını ikna etmeye çalıştı.

CİPS YİYEREK İZLEDİLER

Bu sırada, Ayşegül K.’nin çatıda yaptığı hareketleri gören çevredeki vatandaşların yürekleri ağza geldi. Meraklı gözlerle olup biteni izleyen vatandaşların bazıları cep telefonuna sarılıp olayı sosyal medyadan canlı yayınladı, bazıları da patates cipsi yiyerek olan biteni film izler gibi izledi. Yoldan geçen bazı sürücü vatandaşlar ise, araçlarından inip tekrar cep telefonlarına sarıldı.

“ÇARESİZ KADINLARA SALDIRANLARI ÇEKİN”

Polisin takriben 3 saat dil döktüğü Ayşegül K. ikna edildikten daha sonra çatıdan alındı. Sağlık Durumu kontrolü için ambulansa götürülen bayan, çıkışta gazetecilerin, ‘Niçin böyle bir şey yaptınız’ sorusuna, “Adam mı öldürdüm de çekiyorsunuz? Çaresizim. Çaresiz kadınlara saldıranları çekin” diyerek karşı çıktı.

Ayşegül K., yapılan afiyet kontrolünün ardındaki ifadesi gücüne gitmek üzere polis merkezine götürüldü.

(İHA)

Bu Yazıya Tepki Ver