Antalyaspor Beşiktaş CANLI YAYIN kanalı | Antalyaspor BJK saati

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalyaspor Beşiktaş 47. karşılaşmasına bu akşam çıkıyor. TFF Süper Lig 10. hafta karşılaşmaları kapsamında Antalyaspor sahasında Beşiktaş’ı ağırlıyor. Sporseverler müsabaka öncesi Antalyaspor Beşiktaş canlı yayın kanalı ve saatini merak ediyor. Peki, Antalyaspor BJK maç saati kaç? İşte, Antalyaspor BJK maçıyla ilgili detaylar…

Antalyaspor Beşiktaş karşılaşması bugün saat 20.00’de Antalyaspor stadyumunda başlıyor. Çüneyt Çakır’ın yöneteceği karşılaşma beIN Sports 1’de yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ İLE ANTALYASPOR 47. MAÇA ÇIKIYOR

Beşiktaş ile Antalyaspor, Süper Lig’de bu akşam 47. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında ligdeki rekabet, 11 Eylül 1982’de İstanbul’da yapılan ve Beşiktaş’ın 6-0 üstünlüğüyle sonuçlanan maçla başladı. O tarihten bu yana yapılan 46 lig karşılaşmasının 32’sini Beşiktaş, 5’ini Antalyaspor kazandı, 9 müsabakada da taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı.

Siyah-beyazlıların attığı 102 gole karşılık, kırmızı-beyazlılar 40 gol kaydetti. Geçen sezonun ilk yarısında İstanbul’da yapılan maçı 3-2 kazanan Antalyaspor, ligde Beşiktaş’a Vodafone Park’ta ilk yenilgiyi yaşatan takım olmuştu. İkinci devre Antalya’da oynanan maçı ise Beşiktaş 6-2 kazandı.

ANTALYA’DAKİ MAÇLAR

Beşiktaş, Antalya’daki maçlarda da rakibine galibiyet sayısı bakımından üstünlük kurdu. Siyah-beyazlılar, Antalya’da yaptıkları 23 lig maçının 14’ünde sahadan galip ayrıldı, 3 kez yenildi, 6 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

Beşiktaş, dış sahadaki maçlarda Akdeniz ekibinin filelerini 54 kez havalandırdı, kalesinde ise 29 gol gördü.

Aslı Tandoğan: Zaman her şeyin ilacıUEFA’dan bir skandal karar daha!Ölümden döndüler

Bu Yazıya Tepki Ver