Antalyaspor’un Başkanı Açıkladı Nuri Şahin’e Gelen Teklif Reddedildi

Screenshot_4
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalyaspor’un başkanı Sabri Gülel, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’nin Nuri Şahin’e A Milli Takım’da yardımcı antrenörlük teklifi getirdiğini, fakat bu teklifi ortaklaşa kararla geri çevirdiklerini belirtti. Gülel, Nuri Şahin’in kariyerinde daha önemli adımlar atması gerektiğini ve yardımcı antrenörlük pozisyonunu kabul etmemesi gerektiğini vurguladı.

Gülel ayrıca, Türk futbolunun plansız yönetildiğini eleştirdi. Kulüplerin finansal zorluklarla karşı karşıya kaldığını ifade eden başkan, Antalyaspor’un sultanbet mali sıkıntılarını aşmak için radikal kararlar aldıklarını ve kulübün finansal yapısını düzeltmek için önemli adımlar attıklarını belirtti. Antalyaspor’un, transferde doğru adımlarla büyüdüğünü ve TFF tarafından 2023-2024 sezonunun en karlı kulübü seçildiğini vurguladı.

Transferdeki başarılı adımlardan biri olarak Fransız ekibi Lens’ten kiralanan Adam Buksa’ya değinen Gülel, oyuncunun performansını övdü. Transfer planlarına dair de bilgi veren Gülel, devre arasına kadar genç bir stoper ve santrfor transferi yapmayı sultanbet giriş planladıklarını ifade etti.

Antalyasporlu futbolcu Naldo’nun trafik kazasında yaralanan oğlunun durumu hakkında da konuşan Gülel, olayın tüm takımı derinden yaraladığını belirtti. Gülel, son olarak Antalya’nın bir dünya şehri olduğunu ve şehirdeki futbol coşkusunu artırmak için çalışacaklarını ifade etti.

Bu Yazıya Tepki Ver