Antika Kitap Alan Yerler

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski yazma eserler, ilk basım kitaplar gibi antika özelliğine sahip olan eşyalarınızı ve kitaplarınız satın alan ve sizlere profesyonel olarak antika hizmeti veren Antika alanlar olarak tüm antikalarınızı gerçek değeri üzerinden satın alıyoruz. Uzun yıllardır sektörde yer alan bir firma olmanın vermiş olduğu tecrübe ve deneyim ile sizlere hizmet veriyoruz. Antika kitaplar konusunda uzmanlaşmış olan işinin ehli çalışanlarımız ile kitaplarınızın fiziksel durumunu inceliyor, basım tarihi ve içeriği incelendikten sonra fiyat teklifi sunuyoruz. Fiyat teklifimizden sonra onay vermeniz durumunda sizlere nakit ödeme yaparak kitaplarınızı satın alıyoruz.

Antika alan yerler olarak, antika kitaplar başta olmak üzere antika özelliğine sahip olan tüm eşyalarınızı satın alıyoruz. Antika dünyasında uzun yıllardır yer aldığımız için sahip olduğumuz tecrübeyi sizlere sunuyoruz. Antika eşyalarınızı maddi değerine göre satın alan, gerçek değeri üzerinden satın alan bir firma olarak evinize kadar geliyoruz ve eşyalarınızı satın alıyoruz. Antika değeri olan tüm aksesuarlarınızı, kitaplarınızı, plaklarınızı, köstekli saatlerinizi, objelerinizi, tablolarınızı, oyuncaklarınızı kısaca tüm antika eşyalarınızı satın alıyoruz.

Evinizdeki antika eşyaları satmak istediğinizde iletişime geçebileceğiniz antika eşya alanlar olarak sizlere profesyonel olarak hizmet sunuyoruz. Müşteri memnuniyeti odaklı olarak çalışan bir firma olmanın verdiği sorumluluk ile hareket ettiğimiz için tüm antika eşyalarınızı değerinde satın alıyor ve mağdur olmanızı önlüyoruz. Eşyalarınızı gerçek değeri üzerinden satmak istediğinizde bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver