Apple WWDC 2021, 7 Haziran ve 11 Haziran tarihleri arasında online gerçekleşecek

Apple WWDC 2021, 7 Haziran ve 11 Haziran tarihleri arasında online gerçekleşecek
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple, Dünya Geliştiriciler Konferansı’nın (WWDC) bu yıl 7 Haziran ve 11 Haziran tarihleri ​​arasında gerçekleşeceğini ve geçtiğimiz yıl olduğu gibi yalnızca online bir etkinlik olacağını duyurdu. WWDC 2021’nin sloganı ise “Glow and Behold” olarak açıklandı. WWDC 2021’de Apple, iOS 15, macOS 12, watchOS 8 ve daha fazla yazılımı tanıtacak ve detaylarıyla aktaracak. 

Apple’ın başkan yardımcısı Susan Prescott, WWDC21’i şimdiye kadarki en büyüğü ve en iyisi yapmak için çalıştıklarını ve Apple geliştiricileri yaşama, çalışma ve oyun oynama şeklini değiştiren uygulamalar geliştirirken onları destekleyecek yeni araçlar sunmaktan heyecan duyduklarını söyledi. 

Her zaman olduğu gibi, Apple’ın bu yıl WWDC’deki yazılım platformlarına yoğun bir şekilde odaklanmas bekleniyor. Bu da muhtemelen iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8, macOS 12 ve tvOS 15’in duyurusunu içerecek. Şirket ayrıca büyük olasılıkla bu yeni işletim sistemlerinin geliştirici betalarını da yayınlayacak.

Her ne kadar WWDC yazılım odağında bir konferans olsa da Apple kimi zaman izleyenleri ve katılımcıları şaşırtabiliyor. Örneğin; Apple, yeni Mac Pro’yu duyurmak için WWDC 2019’u kullandı ve WWDC 2017’de HomePod akıllı hoparlörünü, güncellenmiş iMac masaüstü bilgisayarlarını ve yeni bir 10,5 inç iPad Pro’yu duyurmuştu. O yüzden yazılım dışında Apple’ın duyuracağı bazı yenilikler de olabilir. 

Biz de her zaman olduğu gibi, 7 Haziran 2021 tarihinde WWDC etkinliğini sizlere canlı bloglama ile aktaracağız. Takipte kalın!

Bu Yazıya Tepki Ver