Apple’dan For All Mankind dizisi için AR uygulaması: For All Mankind: Time Capsule

Apple'dan For All Mankind dizisi için AR uygulaması: For All Mankind: Time Capsule
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple‘ın sanal / artırılmış gerçeklik ile ilgili çalışmalar yaptığını ve sanal gerçeklik gözlüğünün 2022 yılında karşımıza çıkabileceğini geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık. Bugün ise artırılmış gerçeklik özelinde yeni bir haber ile karşımıza çıkan Apple, “For All Mankind: Time Capsule” isimli artırılmış gerçeklik uygulamasını kullanıma sundu.

Apple TV+ servisinin popüler dizilerinden olan For All Mankind‘ın ikinci sezonunun tanıtımı için geliştirilen uygulama dizinin dünyasını artırılmış gerçeklik teknolojisi sayesinde mobil uygulama üzerinden dizinin fanlarının kullanımına sunuyor.

ABD ve Sovyetler Birliği arasındaki aya çıkma savaşını alternatif bir gerçeklik ile anlatan For All Mankind’ın ikinci sezonunun 19 Şubat tarihinde Apple TV+ servisinde yayınlanacağını da paylaşalım. Apple’ın ARKit framework’ü ile geliştirilen For All Mankind: Time Capsule uygulaması 2020 yılında tanıtılan iPad modelleri ve iPhone 12 ailesi ile birlikte kullanılabiliyor. 

For All Mankind: Time Capsule uygulamasının sunacağı detaylarla sezonlar arasındaki boşluğu doldurması hedefleniyor. Apple tarafından paylaşılan bilgilere göre uygulama içinde dizide yer alan karakterlerin anıları ile ilgili görüntüler ve detaylar da yer alıyor.

For All Mankind: Time Capsule uygulamasının tamamen ücretsiz olarak yayınlandığını da belirtelim. Dilerseniz For All Mankind: Time Capsule uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver