Armis, İstanbul Mobilya Fuarı’nda 2023 Hedeflerini Açıkladı

1674563567_TolgaBatall__
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Armis’in 2023 Yılı Hedefi 1 Milyar TL

Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı olan “Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı”, 24-29 Ocak 2023 tarihleri arasında tüm dünyadan binlerce alıcının katılımı ile gerçekleştirilecek. Kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veren ürünlerinin yanı sıra 5 yeni yatak modeli, renkli ev tekstili ve döşemeli ürün gruplarını 2023 ürün portföylerine ekleyen Armis, İstanbul Fuar Merkezi’nde (Yeşilköy) 2.hol 237 numaralı stantta yerini aldı. Yeni fabrikalarını Kayseri’de son teknoloji makineler ile inşa ettiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Batallı, güçlü üretim altyapısı ile 2023 yılında 1 Milyar TL ciroya ulaşacaklarını söyledi. Bunun yanı sıra ihracat payını da 5 kat büyüteceklerini açıkladı.

Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda 2023 hedeflerini anlatan Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Batallı, “ 2022 yılında yeni fabrikamızı Kayseri’de inşa ettik.  15.000 metrekarelik üretim tesisimizde yatak, baza ve başlık üretimi gerçekleştiriyoruz. Türkiye genelinde satış nokta sayımıza 150 yeni showroom ve 200 corner noktası ekleyerek toplam mağaza sayımızı 750’ye çıkaracağız. Son teknolojiyle donatılmış ve güçlü üretim altyapımız ile 2023 yılında 1 milyar TL ciro hedefliyoruz. Yeni fabrikamızla birlikte artan üretim kapasitemiz ve yurt dışında da beğenilen birçok ürünümüz ile ihracat ağımıza 20 yeni ülke ekleyerek, ihracattan elde ettiğimiz ciroyu 5 kat büyütmeyi hedeflemekteyiz” dedi.

Armis olarak önceliklerinin ürün kalitesi olduğunu dile getiren Batallı, “2023’ün ilk mobilya fuarında mevcut ürünlere ek, içinde farklı teknoloji ve konfor segmentleri barındıran 5 yeni ürünümüzü kullanıcılarımızın beğenisine sunduk. Kurulduğumuz günden bu yana son teknolojiyi yakından takip ederek Ar-Ge’ye yatırım yapıyoruz. Ürün geliştirmeye önem veriyoruz ve yüksek kalite standartlarına uygun şekilde üretim yapıyoruz” açıklamasında bulundu.

Bu Yazıya Tepki Ver