Asansör Arıza Servisi

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eksenlift, Bursa asansör firması olarak uzun yıllardır çalışmalarına devam etmektedir. Asansör denetimlerinden bakıma, yeşil etiket uygulamasından revizyon hizmetlerine kadar aradığınız tüm hizmetleri www.eksenlift.com üzerinden alabilirsiniz. Her zaman müşteri memnuniyetini sağlayan ve onaylı bir kuruluş olan bu firmanın asansör arızalarında da tercih edilen ilk firma olduğunu söylemekte fayda var. Günün her saatinde ulaşabileceğiniz Eksenlift sayesinde asansörlerin bakım ve onarım aşamalarında karşılaşılan problemlerin tamamı giderilmektedir.

Bursa Asansör Denetim Hizmetleri

Bursa asansör denetim hizmetleri sayesinde asansörler çok daha kaliteli bir şekilde çalışmaya devam eder. Normal şartlarda yıllık olarak yapılan bu denetimlerin belirli periyotlarda tamamlanması önemlidir. Tüm teknik ve elektronik aksamların incelendiği bu süreçte etiketlere göre işlem sağlanır.

Bursa Asansör Yeşil Etiket Uygulaması

Bursa asansör yeşil etiket almak isteyenlerin ilk tercihi olan Eksenlift öncelikle asansörde kapsamlı bir denetim uygulamasına başlar. Zaten yeşil etikete sahip olan bir asansörün sorunsuz çalıştığı bilinmelidir. Ancak kırmızı etikete sahip olan asansörlerin mutlaka denetime alınması gerekir. Denetim ile beraber revizyon ve arıza işlemleri de yapılmalıdır. Asansörlerde mavi etiketin olması hafif riskli, sarı etiketin olması da düşük riskli olduğunu gösterir. Firmanın gerçekleştirdiği işlemler sonrasında asansördeki tüm arızalar giderilerek yeşil etiket verilir.

Bursa Asansör Bakımı

Eksenlift, Bursa asansör bakımı sürecinde de her zaman profesyonel bir şekilde hizmet sunar. Yönetmeliğe uygun hareket eden firma, bakım uygulamalarında aşağıdaki işlemleri tamamlar;

  • Şalter ayarları
  • Kabin incelemesi
  • Rölelerin kapsamlı kontrolü
  • Kabin ayarları
  • Yük sistemi incelemesi
  • Revizyon anahtar kontrolü
  • Sinyal ampulü kontrolü
  • Frenleme sistemi kontrolü

Bakım işlemlerinde sadece bu ekipmanlar değil, motor ve makine dairesinde yer alan diğer aksamlar da incelenmektedir. Arızalı olan ekipmanlar yenisiyle değiştirilerek asansörün daha sağlıklı bir şekilde kullanılması sağlanır.

Bursa Asansör Arızası

Bursa asansör arızası uygulamalarında tercih edilen bu firma sayesinde gerekli bakım ve onarım işlemleri başarıyla tamamlanır. Günümüzdeki asansörlerde pek çok faktöre bağlı olarak arızalar ortaya çıkar. Motor kumanda sisteminin ısınması, frenlerin bozulması ya da asansörün devamlı çalışması durumunda ciddi bir arızanın yaşanacağı unutulmamalıdır. Bu durum asansörün işlevsiz hale gelmesine neden olacağı için profesyonel bir hizmet alınması gerekecektir.

Bursa Asansör Montaj İşlemleri

Eksenlift, Bursa asansör montaj uygulamalarını da en iyi şekilde tamamlar. Halat ve kabin kurulumu, makine kurulumu, sehpa kurulumu, dış kapının yerleştirilmesi ve daha pek çok işlem firma tarafından sunulmaktadır. Montajın hemen ardından yapılan kontrollerde tüm aksamların sorunsuz çalışıp çalışmadığı incelenir. Daha sonra asansörler çalışır hale getirilerek kullanıma sunulur.

Bursa Asansör Revizyon Hizmetleri

Bursa asansör revizyon hizmetlerinde profesyonel bir şekilde hizmet sunan firma her zaman ileri teknolojilerden yaralanır. Revizyon işleminde elektronik aksamların tamamı incelenir ve güvenlik standardı artırılır. Bu sayede asansörlerde enerji tasarrufu sağlanır ve uzun vadede kullanıma devam edilir.

Bu Yazıya Tepki Ver