Asansör bakımı güvenlik için  çok önemli

Asansör bakım işlemleri son derece dikkat edilmesi gereken ve ihmale gelmeyecek olan bir işlem olarak karşımıza çıkıyor.

ozegeasansor (2)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asansör bakım işlemleri son derece dikkat edilmesi gereken ve ihmale gelmeyecek olan bir işlem olarak karşımıza çıkıyor. Asansörler yüksek katlı binalar olmak üzere yaşamın her alanında çok farklı amaçlarla kullanılabilecek mekanizmalar olarak biliniyor. İnsan taşıma özelliklerinin yanı sıra asansörlerin yük taşıma, eşya taşıma, malzeme taşıma, hatta hayvan taşıma işlevleri dahi bulunuyor. Bu nedenle herhangi bir aksaklık asansörlerde ciddi anlamda kazalara neden olabiliyor. Yapılmadığı takdirde can ve mal kaybına neden olabilecek bu bakım işlemlerinin belirli rutinlerle yapılması gerekiyor.

Asansör bakımları ihmal edilmemeli

Asansör bakımları uzman ve profesyonel bir kurum tarafından dikkatle yapılması gereken işlemlerdir. Özege Asansör profesyonel kadrosu ile bu işlemleri yerine getirmektedir. Ayrıca Özege Asansör sektörde hizmet vermesi için gerekli olan uluslararası belgelere de sahiptir. Bu belgeler sayesinden Avrupa Birliği şartlarında ve kalitesinde hizmet verdiğini kanıtlamaktadır. Özege Asansör kuruluş olarak aldığı belgelerin yanı sıra personelinin de bireysel anlamda mesleki yeterliliğini sağlamaktadır. Asansör bakım işi başta olmak üzere montaj, servis, kurulum, revizyon gibi işlemleri profesyonelce yapmaktadır. Ayrıca fiyat ve performans noktasında da maksimum verim sağlamaktadır. Örneğin Özege Asansör’de Asansör bakım ücreti, montaj ücreti, servis ücreti oldukça uygun fiyatlarda sunulmaktadır. Özege Asansör İstanbul ilinde birçok kurum ve kuruluşa, büyük sitelere ve komplekslere hizmet vermektedir. Bu anlamda İstanbul’da en çok tercih edilen asansör firmaları arasında yer almaktadır.

Kaynak: https://ozegeasansor.com/asansor-bakim/

Bu Yazıya Tepki Ver